Meni

Hronika

Homen: Ministarstvo pravde dobija nove nadležnosti

Slobodan Homen Foto Tanjug

BEOGRAD – Državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen rekao je danas da ima nagoveštaja da će tom ministarstvu biti pridodate nove nadležnosti, odnosno novo ministarstvo.

„To neće biti ni mala ni laka stvar, već dodatna obaveza”, rekao je Homen novinarima u Palati Srbije.

On je dodao da je najbolje da se sačeka odluka premijera Mirka Cvetkovića, koji je najavio da će sutra saopštiti detalje o promenama u Vladi.

Homen je istako da je apsolutno siguran da će ministarka pravde Snežana Malović ostati na tom mestu.

Tanjug
objavljeno: 03.03.2011

Poslednji komentari

AcaNYC Bojovic | 03/03/2011 16:46

Kakvo licemerje. O kakvoj se ovde pravdi radi i za koga. Ministarstva ,drzavni sekretari ministri zamenici naj vece ne pravde koja se dogadja u istoriji Srbije. I ovaj Homen koji mi se zgadio svojim secanjima na "progon ' i "maltretiranja " "komunistickog sistema" i svi ostali naslednici tzv disidenata koji su postali modni hit u Srbiji, sve to je slika naseg potonuca koja se putem interneta salje u svet putem nasih javnih glasila.

Dubeis . | 04/03/2011 01:27

Ajde, sta nam to napricaste?! Zar nije vase nazovi ministarstvo sprovelo ''reforme'' pa se proglasilo ''nenadleznim za meritorni rad suda'' kako bi se oprali od kriminalnog rada suda koji stiti gradske mocnike pa to moze jer je sada ''sudstvo nezavisno''. Da li to znaci da vam se ipak ponovo vraca nadleznost i za meritorni rad sudstva koji je barem u unutrasnjosti kriminalan po sistemu farse i bezakonja.

Ilija Jachimov-Kubotski | 04/03/2011 18:20

BLAGO NAMA S VAMA!

Za Vaš uređaj postoji Andorid aplikacija, želite li da je instalirate?

Instaliraj Kasnije