Meni

Vesti kultura i zabava

Bili Ajdol 25. juna na Kalemegdanu

Bili Ajdol (Foto Tanjug)

Rokenrol zvezda Bili Ajdol održaće koncert 25. juna na Kalemegdanu, u Donjem gradu Beogradske tvrđave, u okviru koncertnog spektakla „Koling 2014”. Uvertiru u koncert Ajdola i njegovih muzičara, na otvorenom, pružiće poznata zagrebačka grupa „Psihomodo pop”.

Uz Ajdola u Beogradu će nastupiti i gitarista Stivi Stivens, koji je svirao gitaru i hitu „Dirty Diana” Majkla Džeksona i u poznatoj temi iz filma „Top gan”.

„Rokenrol nekako diže ljude. Deo sam nečeg što je veće od života. Zato sam srećan. A to sam i odabrao. Nisam izabrao tvrdi rok. Nisam izabrao ni bluz, a ni disko. Izabrao sam rokenrol”, rekao je Bili Ajdol koji je u novembru obeležio tri decenije od izlaska kultnog albuma „Rebel Yell”, sa kog su se izdvojile pesme: „Eyes Without a Face”, „Flesh For Fantasy” i „CatchMy Fall”.

Uz ove hitove, Ajdol će u Beogradu, koji posećuje u okviru evropske turneje, izvesti i hitove: „Dancing With Myself”, „White Wedding”, „Hot In The City”, „Sweet Sixteen”, „Cradle of Love”, „Pumping on Steel”, „L. A. Woman”...

R. S.

objavljeno: 05.03.2014.

Poslednji komentari

tri puba | 06/03/2014 12:27

Bili Ajdol se ne propušta, plus Psihomdo pop i to na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Za Vaš uređaj postoji Andorid aplikacija, želite li da je instalirate?

Instaliraj Kasnije