Meni

Život i stil

Severina: Istina je da se volimo

Hrvatska pevačica predstavila spot za Terme Čatež, za Dan zaljubljenih ide u Osijek, a o svojoj vezi sa Milanom Popovićem priča najboljoj drugarici

Severina u Termama Čatež u Sloveniji

Majami, Maldivi, Egipat, Budva, Kipar, Budimpešta… Dok tabloidi nagađaju destinacije na kojima se provode hrvatska pevačica Severina Vučković i njen partner, srpski biznismen Milan Popović, ona se u utorak pojavila u Termama Čatež u Sloveniji. Tu je predstavila reklamni TV spot za banju čije je zaštitno lice i u kojoj su Srbi, posle Slovenaca, najbrojniji gosti. Dobro raspoložena, u crvenoj haljini i sa jarkocrvenim ružem na usnama, Severina je, takođe, isekla rođendansku tortu kojom je ova termalna rivijera proslavila 20. rođendan. U kratkom razgovoru sa pevačicom brojni novinari iz Hrvatske, Slovenije i Srbije najviše su se raspitivali za detalje iz njenog ljubavnog života, ali je ona izbegavala da odgovori na ta pitanja. Tako je ostalo nejasno šta je zapravo istina o svemu što je do sada objavljeno budući da je i Popović pre nekoliko dana kazao da o privatnom životu nemaju šta da kažu i da niko od njih dvoje nije davao izjave za medije. Ipak, na stranice štampe dospele su i njihove brojne sveže zajedničke fotografije, i to ne samo one koje su snimili paparaci.  

„Istina je da se volimo”, bilo je sve što je imala da kaže odgovarajući na pitanje koliko ima istine u medijskim napisima o njenoj vezi sa srpskim biznismenom, a onda je nastavila: „Ne volim da pričam o privatnom životu, pa to verovatno zbog toga ljude više i zanima”.

Otkrila je, takođe, da je utisak o glamuroznom i luksuznom životu zvezda često samo predstava i kazala za sebe da je „samo običan radnik, šljaker”. To potvrđuje primerom sa snimanja reklamnog spota za Terme, u kojem se pojavljuju i plivačice sinhronog plivanja iz Zagreba, kada je samo jednom uskočila u bazen, i to za potrebe snimanja. Ta scena je kasnije izbačena, jer su joj, kaže, rekli da je tada već bila umorna.

Otkuda to da se pojavljujete u ovoj reklami?

Dugo smo u saradnji sa Termama Čatež i tu smo imali dosta naših promocija, tako da se uopšte nisam dvoumila kada su predložili ovakvu saradnju. Drago mi je da su mene izabrali.

Šta ne biste pristali da reklamirate?

Zatekli ste me tim pitanjem. Morala bih da razmislim, ali nikad ne reci nikad, danas mislim jedno, za godinu dana drugo.

Čime Vas je osvojio Milan Popović?

Ma ne mogu vam to reći, to se priča najboljim prijateljicama.

I Vaša publika bi to volela da zna.

Možda i ne treba da znate, on nije javna ličnost, samo neko koga ja volim.

Koji Vas je trač o sebi nasmejao ili izazvao neke druge emocije?

Poslednjih nekoliko godina sam došla svesti da dok god se ja budem igrala pevačice, dotle će se verovatno i pisati o meni. Znate onu odličnu rečenicu, mislim da je Bregović to rekao kad je bio mlad, „objavi dobru sliku i napiši o meni sve najgore”. Doduše, to pre mogu reći muškarci. Što se mene tiče, dok sam bila mlađa, više me je pogađalo i to sam pokazivala, ili sam se smejala ili sam plakala. Sad nekako to proživljavam iznutra.

Kako ćete provesti Dan zaljubljenih?

Tog dana imam koncert u Osijeku i jedva čekam taj nastup, jer nisam dugo pevala tamo.

Ankica Marinković

objavljeno: 03.02.2011.

Poslednji komentari

slobodni strelac | 03/02/2011 08:34

Ova djevojka pretjeruje! Promiskuitet koji ne skriva, ne može biti vrlina. Vjerovatno je u psihičkoj krizi radi neminovnosti starenja. Postaje neukusno, i vulgarno čak.

Za Vaš uređaj postoji Andorid aplikacija, želite li da je instalirate?

Instaliraj Kasnije