уторак, 14.07.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
четвртак, 26.10.2017. у 12:09

„Спектакуларно обични” текући рачуни Комерцијалне банке

Текући рачуни Комерцијалне банке, са додатним погодностима и услугама, омогућавају клијентима коришћење различитих банкарских производа и услуга у оквиру једног производа.

Клијентима су доступна четири таква рачуна, са специјално одабраним производима и услугама у односу на категорију којој припадају. Комбанк Актив и Комбанк Премијум текући рачуни намењени су запосленима, Комбанк Класик пензионерима, Комбанк Старт текући рачун креиран је за младе, незапослене, од 18 до 27 година.

Основни производи и услуге у „Спектакуларно обичним” рачунима су текући рачун, девизни рачун, дебитна картица, електронски сервиси и трајни налози, још једна од кредитних или пре-паид картица по избору клијента и повољан курс за купопродају евра.

Новина у понуди Комерцијалне банке је осигурање од губитака насталих злоупотребом платне картице или мобилног телефона у Комбанк текућим рачунима за запослене, премијум клијенте и младе, а за пензионере осигурање имовине и здравствено осигурање у случају хируршких интервенција. Комбанк рачуни за запослене, премијум клијенте и пензионере нуде и чекове, дозвољено прекорачење по текућем рачуну до 24 месеца и додатно осигурање.

Комбанк Класик рачун намењен пензионерима садржи посебну понуду кеш кредита без накнаде за обраду захтева, а премијум корисници добијају и услуге из премијум програма у сарадњи са партнерским компанијама Комерцијалне банке.

Комбанк Старт текући рачун за младе, ослобођен је трошкова месечног одржавања.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља