недеља, 27.09.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
недеља, 05.11.2017. у 22:00 Озрен Милановић

Слу­чај Це­тин­ски тре­се Хр­ват­ску

Два да­на от­ка­ко је по­зна­ти пе­вач у род­ном Ро­ви­њу пре­га­зио му­шкар­ца ко­ји је ле­жао у уској ули­ци по­ја­вио се сни­мак на Ју­тју­бу ко­ји То­ни­ја при­ка­зу­је као оштрог и нео­пре­зног во­за­ча
Снимак који се врти на мрежама је настао за потребе емисије Star in the car (Принтскрин Јутјуб)

Још се не зна под ка­квим окол­но­сти­ма је по­пу­лар­ни пе­вач То­ни Це­тин­ски у пе­так око 14 ча­со­ва пре­га­зио чо­ве­ка у Ро­ви­њу. Точ­ко­ви­ма свог „мер­це­де­са С-кла­се” у Пу­стој ули­ци у Ро­ви­њу пре­шао је пре­ко те­ла ста­ри­јег му­шкар­ца. Ка­да су по­ли­цај­ци сти­гли на уви­ђај мо­ра­ли су да по­зо­ву ва­тро­га­сце ко­ји су по­ди­гли ауто­мо­бил и из­ву­кли те­ло стра­да­лог.

На­кон не­сре­ће, Це­тин­ски је под­врг­нут ал­ко-те­сту ко­ји је био не­га­ти­ван, али ће му до­дат­но ана­ли­зи­ра­ти крв на ал­ко­хол и опи­ја­те. Та­ко­ђе, по­ли­ци­ја утвр­ђу­је да ли је Це­тин­ски био не­па­жљив у во­жњи, али и да ли је ко­ри­стио мо­бил­ни те­ле­фон у тре­нут­ку не­сре­ће.

Пре­ма ин­фор­ма­ци­ја­ма, Ибра­хим Ке­вља­нин (62) већ је ле­жао на пу­ту ка­да је на ње­га пе­вач на­ле­тео ауто­мо­би­лом и ву­као га не­ко­ли­ко ме­та­ра. Це­тин­ски ка­же да му­шкар­ца уоп­ште ни­је ви­део и да је са­мо осе­тио да се не­што на­ла­зи ис­под ње­го­вог „мер­це­де­са”. Ке­вља­нин је на­вод­но иза­шао из ка­фи­ћа а не­ки оче­ви­ци твр­де да је ал­ко­хо­ли­сан ле­жао на ули­ци у тре­нут­ку ка­да је на­и­шао То­ни у ауто­мо­би­лу. По­сле за­вр­ше­не об­дук­ци­је тре­ба­ло би да се зна да ли је му­шка­рац већ био мр­тав кад га је Це­тин­ски пре­га­зио. Оно што је си­гур­но, реч је о вр­ло уској ули­чи­ци у ко­јој ни­је мо­гу­ће бр­зо да се во­зи и у њој је по­ста­вљен знак за огра­ни­че­ње на 30 ки­ло­ме­та­ра.

Ме­ђу­тим, на Ју­тју­бу се по­ја­вио је­дан спот у ко­јем пе­ва То­ни Це­тин­ски, сни­мљен пре не­ко­ли­ко ме­се­ци, али се и ви­ди да је пе­вач баш у тој Пу­стој ули­ци, у бли­зи­ни сво­је по­ро­дич­не ку­ће, знао и ве­о­ма бр­зо да во­зи. На­и­ме, у ТВ еми­си­ји „Стар ин д кар” („Star in the car”) во­ди­тељ­ку Са­би­ну Си­дро Це­тин­ски во­зи ули­ца­ма Ро­ви­ња, пе­ва јој, а због ње­го­ве оштре во­жње она ви­ше пу­та ру­ка­ма за­тва­ра очи, ври­шти и по­ка­зу­је страх... На­рав­но, спот је у мар­ту ове го­ди­не сни­мљен у за­бав­не свр­хе али са­да, у ма­сов­ним пре­гле­ди­ма, ко­ин­ци­ден­ци­јом во­жња баш и кроз ту Пу­сту ули­цу на­во­ди оне ко­ји гле­да­ју да за­кљу­че ка­ко је пе­вач склон ри­скант­ној во­жњи по род­ном Ро­ви­њу.

„Уче­ство­вао сам у не­срећ­ном слу­ча­ју за ко­ји ни­сам од­го­во­ран. Си­гу­ран сам ка­ко ће по­ли­ци­ја то и по­твр­ди­ти на­кон ис­тра­ге. По­тре­сен сам и не­мам ре­чи ко­ји­ма бих опи­сао нај­го­ри дан у жи­во­ту ко­ји чо­век мо­же про­жи­ве­ти”, крат­ко је на­кон не­сре­ће ме­ди­ји­ма ка­зао То­ни Це­тин­ски. А Мир­ко Це­тин­ски, отац пе­ва­ча, и сам пе­вач, твр­ди да је То­ни по­ла­ко во­зио јер је ули­ца ве­о­ма уска. Ка­ко ка­же, пре­га­же­ног Бра­цу је ви­ђао ка­ко са­ку­пља пра­зне бо­це да би пре­жи­вео. На­вод­но је био стал­ни гост обли­жњег ка­фи­ћа, где је све што би за­ра­дио тро­шио на пи­ће.

У са­оп­ште­њу ко­је је пот­пи­са­ла То­ни­је­ва адво­ка­ти­ца Гор­да­на Гру­бе­ша на­во­ди се да је пе­вач скр­хан овим до­га­ђа­јем и да је от­ка­зао све на­сту­пе, а о сним­ку ко­ји се вр­ти на мре­жа­ма ка­же се да је на­стао за по­тре­бе еми­си­је „Star in the car”, ко­ја је за­бав­ног ка­рак­те­ра и во­жња то­ком сни­ма­ња је оба­вље­на у кон­тро­ли­са­ним и без­бед­ним усло­ви­ма, те као та­ква не мо­же да пред­ста­вља ни­ка­кав до­каз о евен­ту­ал­ној не­про­пи­сној во­жњи То­ни­ја Це­тин­ског у тре­нут­ку тра­ге­ди­је ни­ти је с истом у би­ло ка­квој узроч­ној ве­зи.

(Принтскрин Јутјуб)

 

Коментари3
6b5ff
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Bobi
Znaci da nije gledao ispred sebe i bio je ili na telefonu ili je nesto drugo radio, sve samo da je vozio. Ako je uska ulica, gde se ide polako, kako mozes da ne vidis coveka koji lezi na putu. Meni se cini da je covek stajao,a na lezao na putu i da je bahati pevac koji misli da je iznad zakona ladno pokosio.. Cisto da pokaze da mu se moze.. Steta za Cetinskog da pregazen covek nije Srbin.. onda mu ne bi ni sudili za gazenje coveka vec bi dobio od Vlade i orden.
Amir Čamdžić
Ili je možda pregazio prethodno mrtvog čovjeka na cesti?
Igor
Zurio sam!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља