понедељак, 16.12.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 11:32

Први сајам за пензионере у Нишу

субота, 25.11.2017. у 21:51
Милан Кркобабић с пензионерима (Фото Танјуг/Димитрије Николић)

У Ни­шу је отво­рен са­јам за пен­зи­о­не­ре на ко­ме су, по­ред фар­ма­ко­ло­шких, пре­храм­бе­них и дру­гих про­из­во­да на­ме­ње­них ста­ри­ји­ма, ор­га­ни­зо­ва­ни и бес­плат­ни пре­гле­ди, са­ве­то­ва­ња, као и кре­а­тив­не и еду­ка­тив­не ра­ди­о­ни­це. Ми­ни­стар без порт­фе­ља у Вла­ди Ср­би­је Ми­лан Кр­ко­ба­бић је, отва­ра­ју­ћи са­јам, ре­као да је то је­дан вид бри­ге за нај­ста­ри­је и по­ру­чио пен­зи­о­не­ри­ма да ће пен­зи­је би­ти ре­дов­не и си­гур­не из ре­ал­них из­во­ра, пре­но­си Тан­југ.

„Пен­зи­о­не­ри су да­ли свој не­мер­љив до­при­нос и са­да је на сви­ма на­ма у др­жа­ви, ло­кал­ним са­мо­у­пра­ва­ма, на кор­по­ра­ци­ја­ма, тр­го­вин­ским лан­ци­ма да им се оду­жи­мо. Ни­је до­вољ­но да ка­же­мо ’да – ви сте хе­ро­ји’, јер и хе­ро­ји мо­ра­ју да ви­де и прак­тич­но осе­те да ми о њи­ма бри­не­мо”, ре­као је Кр­ко­ба­бић.

Он је до­дао да пен­зи­о­не­ри сво­је пен­зи­је углав­ном по­тро­ше на основ­не по­тре­бе и ра­чу­не, те да су они нај­бо­љи по­тро­ша­чи због че­га за­слу­жу­ју да им мул­ти­на­ци­о­нал­не ком­па­ни­је и ве­ли­ки тр­го­вин­ски лан­ци пру­же од­го­ва­ра­ју­ће по­пу­сте. 

„То је вид дру­штве­не кор­по­ра­тив­не од­го­вор­но­сти. Ми сви ску­па у Вла­ди, у ло­кал­ној са­мо­у­пра­ви оче­ку­је­мо ви­сок сте­пен дру­штве­не од­го­вор­но­сти, пре све­га пре­ма нај­ста­ри­ји­ма. Не за­бо­ра­ви­мо, пред­сед­ник Ср­би­је Алек­сан­дар Ву­чић је то ви­ше пу­та по­но­вио и то ни­је фра­за већ ре­ал­ност. Ка­да су мно­ги уте­кли у стра­ну, пен­зи­о­не­ри су под­мет­ну­ли сво­је ра­ме и они су хе­ро­ји фи­скал­не кон­со­ли­да­ци­је, и то хе­ро­ји у ми­ру, ка­да је нај­те­же би­ти хе­рој”, ре­као је Кр­ко­ба­бић.

Ге­не­рал­ни спон­зор сај­ма пен­зи­о­не­ра у Ни­шу је По­штан­ска ште­ди­о­ни­ца, док је парт­нер сај­ма ЈП „По­шта Ср­би­је”.

Са­јам, ко­ји се пр­ви пут одр­жа­ва у Ни­шу, би­ће отво­рен и у недељу од 10 до 18 са­ти.


Коментари4
4dfa3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

nikola
Kako taj baron Minhauzen Krkobabić ima obraza da se uopšte javi,opet smo nagrabusili ako nas on bude branio.
Zoran
Mozda je ministar Krkobabic posavetovao penzionere kako da i oni poput njega za kratko vreme materijalno obezbede svoje cukun unuke kao sto je i on uradio. Gde u ovoj zemlji stanuje moral?
milos
Krkobabic i PUPS pokusavaju da ovakvim cirkusima i karticama za popuste u pogrebnim preduzecima poprave ucinjeno starima u prethodne tri godine, a nekima i nadalje ! Suvise nepravde je ucinjeno, suvise smo vredjani i uvredjeni jer ocito koristite nasu nemoc i nase godine ! Sve sto nam cinite, vratice vam se pre ili kasnije !
Đovani
Krkobabic bolje da resava bahatu direktorku Poste no ato mlati praznu slamu aa pebzionerima.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља