среда, 23.01.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 09:48

Годишњи хороскоп за 2018.

четвртак, 04.01.2018. у 08:15

ОВАН  21. 3. - 20. 4.

Љубав

Понекад вам неће бити лако да сагледате прави узрок који доводи до љубавних размирица. Боље је да неке ствари мудро прећутите него да заговарате дијалог који води ка расправама. Лепи догађаји очекују вас од августа, око 11. октобра и крајем 2018. године.

Посао

Почетком године успеваћете да наметнете своје идеје и лако ћете остварити већину својих циљева. Од 5. фебруара до априла требало би да донесете неке важне одлуке како бисте побољшали своју позицију у односу на остале сараднике.

Савет

Удружите интересе са блиским особама, инсистирајте на врхунским циљевима. Успех или љубавна остварења неће изостати. Долази време које вам доноси успех и убирање плодова на разним пољима. Понекад се и ризик вишеструко исплати, слободно одговорите на разне изазове.

БИК  21. 4. - 20. 5.

Љубав

Обратите пажњу на дешавања која ће вас пратити у марту, јуну и септембру: важно је да правилно решите своје љубавне дилеме. Уколико сте слободни, контакти које ћете имати можда нису у потпуности остварење вашег сна о љубавној срећи, прихватите тренутке радости и среће.

Посао

Активно учествујте у разним преговорима како бисте задржали добру позицију и имали прилику да стварате нове облике партнерства. Од марта вас чека прилагођавање савременијем стилу пословања. Ослоните се на свој практичан дух и на способност аналитичког расуђивања.

Савет

Очекује вас обиље скоро идеалних могућности да афирмишете своје идеје о лепшој и успешнијој страни живота. Слободно инвестирајте у најважније циљеве. Прихватите различите изазове и уживајте у лепоти љубавног или породичног живота.

БЛИЗАНЦИ  21. 5. - 20. 6.

Љубав

Нови догађаји мењају ваш однос са вољеном особом у правцу заједничких планова. Партнер ће вас искрено подржавати. Чека вас срећан епилог у којој год ситуацији да се налазите. Могућа су нова дешавања у кругу породице као разлог за славље, посебно у периоду од августа и октобра.

Посао

Почетком године ви се брзо сналазите под необичним околностима и умете сугестивно да делујете на околину. Усмерите пажњу на приоритетне пословне планове, нарочито у фебруару и јуну. Уколико се бавите уметношћу, писањем или медијима очекује вас значајнији успех средином године.

Савет

Проширите листу захтева и поставите високе критеријуме у свим областима живота. Можете да се радујете великом успеху и личној срећи средином године. Имате прилику да увећате своје унутрашње богатство и срећу у породици.

РАК  21. 6. - 20. 7.

Љубав

Партнер вам је привржен. Годиће вам његова пажња и енергија. Од 14. фебруара ћете уживаие у чарима љубавног живота. Уколико сте слободни емотивни занос ће вам донети велику радост. Крајем године, љубавна хармонија ће позитивно утицати на ваше самопоуздање.

Посао

Већину догађаја на пословној сцени умете да препознате као добру прилику. Усмерите пажњу ка корисним циљевима, нарочито у периоду од 8. јануара, током марта, маја, септембра и новембра. Успех вас очекује у јавим пословима и у разним видовима инвестирања знања, умења или новца.

Савет

Пратиће вас сплет срећних околности и позитивних обрта у разним ситуацијама. Пратите своје жеље, јер ова година за вас може представљати остварење најлепших снова и циљева. Имаћете добре прилике за удруживање и успешно партнерство.

ЛАВ  21. 7. - 21. 8.

Љубав

Умећете да препознате добру љубавну прилику у којој ћете уживати, нарочито у периоду од 21. фебруара, затим током априла и јуна, као и крајем године. За вас је ова година идеална прилика да дефинишете свој будући љубавни или породични статус.

Посао

Повољан је период за нове одлуке и решења или за увећање имовине. Многе предности су на вашој страни, посебно у фебруару, марту и априлу. Очекују вас значајни резултати кроз самосталну делатност или, ако се налазите на управљачкој позицији, убрзано напредовање током јуна, октобра и новембра.

Савет

Уз одређене промене у размишљању и поступању можете утицати на побољшање квалитета у разним животним областима. Слободно прихватите изазове и уживајте у лепоти љубавног, породичног или заједничког живота, јер ова година за вас може бити златна прекретница.

ДЕВИЦА  22. 8. - 22. 9.

Љубав

Већ почетком године очекује вас нова срећа у љубавном и породичном животу. Ако сте слободни, потрудите се да поставите јаснију границу између свог интимног живота и улоге коју ћете имати у друштву или у кругу јавности. Имаћете низ сјајних прилика да обогатите свој друштвени и љубавни живот, да упознате неке изузетно важне особе.

Посао

Ваш смисао за добру организацију доћи ће до изражаја. Од 19. јануара удружите пословне интересе са одабраним сарадницима. У марту имаћете прилику да се додатно ангажујете у паралелним пословима. Ако се бавите неким од јавних занимања, уметношћу, медијима или трговином предстоји вам успех у другој половини године.

Савет

Ова година доноси вам велики успон, а уз посебан дар који имате учинићете на лак начин оно што други не могу или не умеју. Многе срећне околности су на вашој страни, и у љубави и у послу. Померите своје субјективне границе, време је за нове одлуке, сазнања и животна искуства.

ВАГА  23. 9. - 22. 10.

Љубав

Будите спремни на различите видове прилагођавања. Уживаћете у многим пријатним ситуацијама током марта, јуна и у октобра. Често ћете тестирати себе, али и особу са којом сте блиски, и то је нова прилика да обогатите и улепшате свој љубавни однос.

Посао

Почетком године умећете да препознате добру прилику. Потрудите се да наметнете своје пословне визије и решења, нарочито у фебруару. Бићете подстакнути нечијом причом о сарадњи да на врло успешан или ефикасан начин да заврштите низ пословних договора у априлу, јуну и октобру.

Савет

Очекује вас обиље интересантних и динамичних дешавања. Добро се добрим враћа, а што је улог већи, већи је и добитак. Пријатељи ће имати важну улогу у разним ситуацијама у вашем животу, слободно се ослоните на њих. Имаћете сјајну прилику да померите скоро све границе!

ШКОРПИОН  23. 10. - 22. 11.  

Љубав

Пред вама је период нових радости, среће и најлепших животних остварења. Умете да инспиришете свог партнера. Узнемиреност коју ћете повремено осећати не треба доживљавати као одраз емотивне или личне слабости, већ као додатни импулс који води ка новом зближавању.

Посао

Важно је да се уклопите у нове могућности које предлажу ваши сарадници. Понекад треба вешто комбиновати индивидуални и партнерски начин рада како бисте остварили свој максимум, нарочито у марту, мају, септембру и новембру. Добро осмишљеним потезима можете да побољшате материјалне могућности.

Савет

Ваш знак има и посебну астролошку привилегију да вам година почне чаробно и да за себе и најмилије изградите оазу радости . Ваша срећа проистиче из односа са партнером. Заједница, удруживање и тимско деловање доносе успех, учините све што је могуће да делујете у партнерству.

СТРЕЛАЦ  23. 11. - 20. 12. 

Љубав

Од 21. јануара обратите пажњу на нова познанства, контакте или прилику да доживите неко незаборавно искуство. Не одустајете лако од својих намера, а различити љубавни изазови у томе вас додатно мотивишу. Заблистаћете у пуном сјају у односу са вољеном особом у јуну и октобру, као и крајем године.

Посао

Низ нових околности подстицаће вас на нова или другачија решења. Од 9. фебруара уз правилно дозирање ризика задобићете привилеговану позицију у односу на сараднике. Очекује вас значајнији успех у фебруару и априлу, а у другој половини године прилика да напредујете на пословној или статусној лествици.

Савет

Имате прилику да промените све што није довољно по вашој мери или укусу. Пријатељи и ближа околина ће бити на вашој страни. Пред вама су нови изазови који представљају пут ка великом успеху и срећи. То ће ојачати вашу укупну позицију.

ЈАРАЦ  21. 12. - 19. 1.

Љубав

Задовољство и хармонија ће вас пратити у породичном животу или у односу са вољеном особом. Нови контакти или прилике од 10. фебруара и у марту донеће вам лепа и несвакидашња искуства. Уживаћете без оптерећења сувишним правилима. Ако сте довољно мудри за вас љубавна срећа може да потраје.

Посао

Од 19. јануара, у марту и мају вешто ћете пронаћи нека заобилазна а ефикасна решења која ће вам помоћи у пословној комуникацији или деловању. Поштујте све задате рокове. Уз нечије поверење у завршним фазама посла имаћете материјалну сатисфакцију и нове контакте који ће бити корисни нарочито у јуну, септембру и новембру.

Савет

Срећа је на вашој страни. Слободно претерујте у свему што ће ваш љубавни и породични живот учинити величанственим. Сада је прилика да остварите своје жеље на свим пољима. Партнерство и удруживање је ваша „добитна комбинација” која води и изненадном успону у каријери.

ВОДОЛИЈА  20. 1. - 18. 2. 

Љубав

У љубави пратиће вас срећа и занимљиве ситуације, а значајни догађаји у периоду од 31. јануара, у априлу и јуну. Уколико сте слободни сјајно ћете се сналазити у несвакидашњим контактима. Период новог процвата ће вам донети унутрашњи сјај и најлепши ужитак у љубавном односу или у породичном животу.

Посао

Добре околности вам помажу да пословне визије остварите од 11. јануара и у фебруару. Имаћете подршку на разним странама. Имаћете среће чак и у неким безизлазним ситуацијама. Ако се бавите јавним пословима, трговином, писањем и креативним занимањима очекује вас успех од априла и крајем године.

Савет

Неки радосни и романтични догађаји ће вас уверити да је живот чаробан када се налазите у друштву блиских особа. Имаћете могућност да остварите значајне резултате ако имате јаку веру, добру вољу и довољно љубави. Понекад срећа долази изненада или под необичним околностима.

РИБЕ 19. 2. - 20. 3.

Љубав

Све што дајете у љубавном односу и у породичном животу вратиће вам се на најлепши начин. Уколико сте слободни, средином и у другој половини године имаћете прилику да доживите најлепше тренутке у љубави, породици и уз блиске особе.

Посао

Од 21. јануара и у марту чекају вас повластице и остварење значајних циљева. Будите што активнији у мају, септембру и новембру, имаћете прилику за напредовање на пословној и статусној лествици. Ако се бавите уметничким или јавним занимањем бићете популарни целе године, а ако се бавите трговином, економијом или медицином предстоји велики успех од јула.

Савет

Пред вама је обиље скоро идеалних могућности. Радост делите са ближњима и имаћете срећу. Посматрајте све у духу оптимизма, уживајте у лепоти живота и уверићете се да и немогуће постаје достижно и могуће кад је срећа на вашој страни.

 

Астролог Ана Ракић Ђуричић (www.astrolook.com)


Коментари0
b454c
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна / Мозаик /

Архива Импресум О нама Контакт Претплата Оглашавање Правила коришћења Бизнис Клуб Правила о приватности

Developed by: NewTec Solutions & TNation

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља