недеља, 05.07.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
уторак, 23.01.2018. у 14:06

Подизање евра на банкоматима Комерцијалне банке

Комерцијална банка је свим клијентима који су власници девизних рачуна, омогућила подизање готовине у еврима на банкоматима Банке на више од 60 локација, од којих је половина у Београду, уз помоћ дебитне картице са којом се подижу и динари. Списак банкомата на којима је омогућено подизање готовине у еврима налази се на линку.

Ова услуга омогућава да средства са девизног рачуна буду доступна у било које време, коришћењем дебитне картице на банкомату на стандардан начин, тј. уносом ПИН-а на основу којег ће се идентификовати и избором опције подизања валуте у еврима.

Подизање готовине у еврима са девизних рачуна није могуће уколико је по рачуну издата штедна књижица. Такође, средства са рачуна не могу подизати овлашћена лица, већ само власник рачуна, који је истовремено и корисник основне дебитне картице издате по основу динарског рачуна отвореног у Банци.

Исплата се врши без накнаде, минимални износ који је могуће подићи износи 50, а максималан могући износ је 1.000 евра дневно, по сваком девизном рачуну власника.

Корисници Комбанк Старт, Актив и Премијум текућег рачуна имају могућност купопродаје евра преко eBank и mBank по најповољнијем курсу на тржишту, што им омогућава пренос новца са динарског на девизни рачун у било које доба. Корисници Комбанк Класик текућег рачуна, ту опцију користе уз помоћ апликације eBank.

Ова услуга је омогућена свим клијентима који су власници девизних рачуна, са средствима депонованим у еврима. Уколико клијент не жели да користи ову услугу, потребно је да се обрати најближој експозитури Комерцијалне банке, како би му ова функционалност била укинута.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља