среда, 23.09.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
четвртак, 18.10.2018. у 11:09

CompanyWall жиг– препознатљива и валидна референца српских компанија

(Фотографије CompanyWall)

CompanyWall истиче се на домаћем тржишту као једна од највећих пословних платформи за проверу значајних финансијских информација за све компаније на територији Републике Србије. Хиљаде привредних субјеката поверили су нам улогу финансијског асистента и препознају нас као најпоузданију бонитетну кућу у Србији. Поред јасне методологије на основу које вршимо финансијску анализу и разврставамо субјекте у бонитетне разреде, клијенти нас препознају и по јединственом визуелном идентитету бонитетних оцена ААА, АА+ и А+ на основу којих вршимо сертификацију.

Иако већина рејтинг агенција клијентима који  испуњавају критеријуме додељује Сертификат бонитетне изврсности, визуелни идентитет најбољих бонитетних оцена ових агенција често није препознатљив, што компанијама отежава лакше распознавање и процес валидације података.

CompanyWall је бонитетна кућа од поверења која несметано послује на четири европска тржишта. У таквим околностима препознатљив и аутентичан дизајн најбољих бонитетних разреда представља неопходан елемент. Због тога смо оригиналне жигове оцене  ААА, АА+ и А+  заштитили као интелектуалну својину у Заводу за интелектуалну својину Републике Србије, као и у EUIPO-у (European Union Intellectual Property Office).

Значај интелектуалних ресурса на савременом тржишту рада

Информационе и дигиталне технологије стварају потенцијалне проблеме због лакоће и брзине којом се комуникацијиски садржаји могу копирати, преобликовати и дистрибуирати широм света. Услуге и креативна решења дигиталних агенција су главни резултати рада тих агенција и чине конкурентску предност у односу на друге сличне агенције. Због тога је  од великог значаја да се све идеје, визуелни идентитети као и текстуални садржаји и услуге заштите ауторским правима, да би бренд могао да заживи на дигиталном тржишту као препознатљив и јединствен.

Свесни своје позиције на српском тржишту и следећи императиве и захтеве које пред нас ставља светско тржиште патентирали смо јединствене и оригиналне жигове за најбоље бонитетне оцене ААА, АА+ и А+ на основу којих разврставамо и сертификујемо српске привредне субјекте  и доприносимо повећању транспарентности на српском тржишту, олакшавајући њихово међусобно распознавање.

CompanyWall жигови, ААА, АА+ и А+, заштићени у Заводу за интелектуалну својину и у EUIPO-у, су право наше компаније да заштитимо знак који у промету служи за разликовање наших бонитетних оцена од сличних услуга које пружају друге бонитетне куће. Заштитом жигова као интелектуалне својине штитимо визуелни идентитет наше компаније од неауторизованог копирања или адаптирања.

Проверите с којом бонитетном оценом послујете већ данас!

Приликом регистрације упишите код за

БЕСПЛАТАН ДЕМО ПРИСТУП:

CWZig018

РЕГИСТРУЈТЕ СЕ ОВДЕ

Наши жигови прошли су процес одобравања и регистрације у националном заводу за IS. С обзиром да послујемо и на другим европским тржиштима, прошли смо процес аутентизације и заштите жигова и у EUIPO-у (European Union Intellectual Property Office) чиме смо осигурали наш аутентични визуелни идентитет не само на српском тржишту већ и на нивоу целе ЕУ.

CompanyWall визуелни идентитет – много више од препознатљивог дизајна

Заштитом интелектуалне својине, жигова ААА, АА+ и А+, нисмо само заштитили аутентичан дизајн већ  много више од тога. Оригинална естетика само је средство за лакше препознавање кредибилне услуге и најпоузданијег асистента српских компанија – CompanyWall.

– Препознатљив   дизајн  CompanyWall оцене лако се повезује са њиховом добром услугом. Све више компанија поставља електронски CompanyWall Сертификат због чега више не морамо да вршимо додатну истрагу о валидности те оцене, препознајемо CompanyWall  жигове  као  кредибилан  знак  доброг пословања и лакше остварујемо сарадњу са потенцијалним партнерима – изјавили су многи наши клијенти.

Напори  у домену дизајна и управљања визуелним идентитетом у дигиталном свету за циљ има позитивно корисничко искуство. Оригинални жигови, визуелни симболи на основу којих разврставамо српске компаније у бонитетне разреде служе њиховом међусобном препознавању и лакшем позиционирању у односу на конкурентне компаније. Оригиналан дизајн је средство за постизање бољег квалитета услуге финансијског асистента CompanyWall. Да бисмо сачували аутентичан визуелни идентитет на срспком тржишту заштитили смо жигове као интелектуалну својину.


CompanyWall d.o.o.

  • Макензијева 53, 11 000 Београд
  • Телефон: 064/6426-484, 011 404 92 12
  • Email: info@companywall.rs
  • ПИБ:  105340904
  • Матични број: 20346400
  • ТР: 355-000320029998526

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља