четвртак, 29.10.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
среда, 31.10.2018. у 14:00

Брзо и сигурно: Online кеш кредити Комерцијалне банке

Клијенти Комерцијалне банке однедавно имају могућност да, брзо, лако и сигурно, без одласка у експозитуру, покрену online процес добијања кеш кредита.

Путем дигиталне експозитуре КОМеЦЕНТАР клијенти могу да добију све потребне информације о online кредиту, попуне захтев и приложе потребну документацију. Процедура је једноставна, попуни се online захтев и прилаже скенирана или фотографисана документација, после одговора из Банке, клијент бира експозитуру у коју ће доћи и потписати документацију о кредиту.

Кредит се одобрава до висине способности подносиоца захтева за кредит, максимално 500.000 динара, на период отплате до три године и уз један одсто накнаде за обраду кредита.

Све додатне информације, клијент  може да добије од запослених у дигиталној експозитури КОМеЦЕНТАР путем телефона, е-mailа, chata или видео разговора.

Радно време КОМеЦЕНТРА је радним данима од 9 до 21 и суботом од 9 до 16 часова. Е-mail адреса КОМеЦЕНТРА за комуникацију са клијентима је komecentar@kombank.com, док је број телефона 19939.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља