понедељак, 13.07.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
четвртак, 01.11.2018. у 20:21 Ж.Р.

Дневни лист „Политика” није „Илустрована политика”

(Фото Д. Жарковић)

Већ је постао манир да се дневни лист „Политикa” оптужује за све и свашта. Последњи пример је „случај Илустрована политика” – скандала поводом насловне стране поменутог недељника и текста „Пси су пуштени” – где је лист „Политика”, ни крив, ни дужан, увучен у прљаве послове, комбинације и игре неких медија, групица грађана и удружења.

За све њих, али пре свега истине ради, неколико појашњења. Дневни лист „Политика” је од 2002. године у саставу предузећа „Политика новине и магазини” д. о. о. (ПНМ) и нема никакве везе с „Илустрованом политиком”. ПНМ послује по тржишним условима и испуњава све законске обавезе према држави и пословним партнерима.

Адреса фирме ПНМ је Трг Политика бр 1. „Илустрована политика”, као и „Политика” а. д., која издаје поменути недељник, налазе се на адреси Цетињска 1. „Илустрована политика” има свог главног уредника и уредништво.

Сви покушаји да се дневни лист „Политика” доведе у било какву везу са „Илустрованом политиком” и дешавањима у „Политици” а. д. последица су или озбиљног незнања или су још један од многобројних злонамерних покушаја да се на сваки начин нанесе штета угледу дневног листа „Политика”.

АКО СТЕ ПРОПУСТИЛИ

Вучић осудио насловну „Илустроване политике”

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља