уторак, 19.03.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 20:30

Вечера из лабораторије културе

Аутор: А. К.понедељак, 18.02.2019. у 23:08
Тим КЦ „Лаб” из Новог Сада кувао на „Деликатесном понедељку” (Фото: Н. Неговановић)

Вргањи и шампињони динстали су се тигању, а телећа чорба крчкала у лонцу. Кромпир је чекао да лук постане стакласт па да се сједини са паприком и зачинима у „гренадир маршу”. Војвођански мени био је богат па се на њему нашао и јунећи гулаш, кранч с јабукама и резанци са орасима. Оброци су били обогаћени свежим зачинским биљем од нане до француског першуна.

Ова јела отварала су апетит гурманима окупљеним на „Деликатесном понедељку” у Културном центру „Град”. Кувао је тим креативаца из новосадског Културног центра „Лаб”: Михаило Хераковић, Владимир Нестић и Срђан Жикић. Они су позвали госте да вечеру из лабораторије културе једу лагано и са уживањем, на војвођански начин.


Коментари1
00c2c
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Seljo
"Kulturni Centar" u nedostatku predstava iz oblasti culture nudi posetiocima ono sto inace mogu da dobiju i u restoranu.?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља