четвртак, 17.10.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 15:19

Во­зач ауто­бу­са ко­ји је по­вре­дио Деу Ђур­ђе­вић из­нео од­бра­ну

субота, 23.03.2019. у 13:37
(Фото Ненад Неговановић)

У Пр­вом основ­ном ту­жи­ла­штву у Бе­о­гра­ду ју­че је у свој­ству осум­њи­че­ног са­слу­шан Б. Ј. во­зач ко­ји је упра­вљао ауто­бу­сом ко­ји је на­ле­тео на во­ди­тељ­ку ТВ Пинк Деу Ђур­ђе­вић и те­шко је по­вре­дио. Он је де­таљ­но из­нео сво­ју од­бра­ну за те­шко де­ло про­тив без­бед­но­сти јав­ног са­о­бра­ћа­ја, ре­кла је за Тан­југ порт­па­рол ту­жи­ла­штва Алек­сан­дра Ђе­на­дић.

Ова са­о­бра­ћај­на не­сре­ћа до­го­ди­ла се 7. фе­бру­а­ра око шест са­ти код бе­о­град­ске бол­ни­це „Др Дра­ги­ша Ми­шо­вић”. Б. Ј. је за не­сре­ћу окри­вио кли­зав ко­ло­воз, на ко­ји се из­ли­ла во­да ко­ја је за­ле­ди­ла и спре­чи­ла ауто­бус да се за­у­ста­ви, иако је по­чео да ко­чи на вре­ме. Он сма­тра да је ауто­бус ко­ји је во­зио био уре­дан и да је ко­чи­о­ни си­стем био ис­пра­ван. До­дао је да су се и пут­ни­ци при­ли­ком из­ла­ска из во­зи­ла на том ме­сту та­ко­ђе кли­за­ли.

Из­ра­зио је жа­ље­ње због све­га што се до­го­ди­ло, на­по­ми­њу­ћи да се ви­ше пу­та рас­пи­ти­вао за ста­ње по­вре­ђе­не во­ди­тељ­ке ко­ја је том при­ли­ком те­шко по­вре­ђе­на.

Ту­жи­ла­штво пла­ни­ра да у на­став­ку по­ступ­ка ис­пи­та све­до­ке, од­но­сно све уче­сни­ке са­о­бра­ћај­не не­сре­ће, као и Ђур­ђе­ви­ће­ву ка­да бу­де би­ла у мо­гућ­но­сти. Та­ко­ђе ће на­ло­жи­ти да се оба­ви са­о­бра­ћај­но-тех­нич­ко ве­шта­че­ње на окол­но­сти про­стор­но-вре­мен­ске ана­ли­зе и утвр­ђи­ва­ња узро­ка на­стан­ка са­о­бра­ћај­не не­сре­ће.


Коментари1
f7425
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Alisa
Moja tetka je umrla zbog nepaznje vozaca autobusa, ali obustavljen postupak. Nije kriv. Nekad je vazno biti javna licnost da bi se isterala pravda.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља