петак, 28.02.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 09:55

Производи компаније НИС награђени на сајму у Новом Саду

петак, 17.05.2019. у 12:30
(Фото НИС)

Бренд NISOTEC компаније НИС добитник је великог шампионског пехара, као и  11 златних медаља на Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, што је још једна потврда квалитета производа NISOTEC палете уља и мазива.

Најсјајнија одличја за квалитет бренда NISOTEC компанија НИС добила је на основу дугогодишњег поверења својих потрошача, што је потврђено и мишљењем стручне комисије.

У име компаније НИС велики шампионски пехар и награде примио је Мирослав Перичевић, директор производње Департмана мазива.

„Производи NISOTEC палете, која садржи више од 170 врста уља и мазива и 500 различитих артикала, поседују одобрења најпознатијих произвођача моторних возила, чиме се додатно потврђује поузданост и висок квалитет најпознатијег Нисовог уљног бренда. Потврда квалитета NISOTEC уља и мазива огледа се и у чињеници да су се наши производи до сада окитили са више од 50 медаља за квалитет”, рекао је Перичевић.

NISOTEC производи израђени су од нaјквaлитетнијих сировина, у сaрaдњи сa светски познaтим произвођaчимa aдитивa и бaзних уљa. Употребом NISOTEC мaзивa омогућује се уштедa горивa, продужaвa рaдни век моторa и обезбеђује бољa зaштитa моторa од корозије. NISOTEC  производи се, осим на домаћем тржишту, продају и у Хрватској, Босни и Херцеговини, Црној Гори, Македонији, Румунији, Бугарској, Грчкој и Албанији.


Почетна /

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља