четвртак, 12.12.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 23:02

НИС поклонио опрему за 20 зрењанинских школа

понедељак, 20.05.2019. у 15:10
(Фото НИС)

Компанија НИС поклонила је кроз програм „Заједници заједно” набављена најсавременија дигитална опрема у 20 основних и средњих школа на територији града Зрењанина. Подршком пројекту „Паметне учионице Зрењанина”, у вредности од 3,9 милиона динара, компанија НИС доприноси бржем и лакшем учењу и стицању знања у области информационих технологија.

На свечаности која је овим поводом организована у Зрењанинској гимназији, у којој је такође опремљен дигитални кабинет, присуствовали су представници града Зрењанина, компаније НИС, као и представници школа у којима је програм реализован.

Вадим Смирнов, заменик генералног директора НИС-а  и директор Функције за односе са државним органима и корпоративне комуникације, je истакао значај сарадње са градом Зрењанином.

„Наша жеља је да новац који одвајамо за локалне заједнице улажемо у образовање, младе, здравство. У складу са нашим слоганом „Будућност на делу” и у наредном периоду наставићемо да улажемо у образовање младих, њихово стручно усавршавање, али и пројекте који својом одрживошћу унапређују будућност и иновације”, рекао је Смирнов.  

Чедомир Јањић, градоначелник Зрењанина захвалио је компанији НИС на подржаном пројекту и изразио задовољство дугогодишњом сарадњом.

Пројекат „Паметне учионице Зрењанина” један је од шест пројеката које је компанија НИС подржала прошлогодишњим програмом Заједници заједно у том граду. Школе су добиле рачунаре, паметне табле, пројекторе, камере што ће значајно подићи квалитет образовања кроз мултимедијално учење и примену нових технологија у настави.


Почетна /

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља