среда, 13.11.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 20:26

Пилећи ражњићи са сусамом

уторак, 05.11.2019. у 10:00
(Фото Нидпикс)


Потребно је:

• 500 г пилећег белог меса
• 100 г сусама
• 1 тиквица
• 1 главица црног лука
• 1 шаргарепа
• 100 г зелене бораније
• со, бибер
• маслиново уље
• сенф

Бело месо одвојити од костију и исећи на коцкице, намазати сенфом, посолити и побиберити по укусу, нанизати на дрвене штапиће за роштиљ, па уваљати у сусам. Поређати у плех преко папира за печење, попрскан с мало уља, а около ставити очишћено, исечено и зачињено поврће, такође попрскано с мало уља. Пећи у претходно загрејаној рерни на 200°С око 20 минута.


Коментари0
e4714
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља