петак, 13.12.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 13:45

Ослић с поврћем

понедељак, 25.11.2019. у 14:26
(Фото Пикснио)


Потребно је:

• 500 г филета ослића
• 2 веће шаргарепе
• 1 мања главица карфиола
• 1 мања главица брокола
• со
• бибер у зрну
• ловоров лист
• коцкица маслаца
• 1–2 чена белог лука

У слану кључалу воду ставити со, бибер и ловоров лист, убацити очишћено поврће, кувати петнаестак минута, онда убацити филете ослића, па кувати још 20 минута. Рибу извадити, оцедити и ставити на пладањ, око ње поређати шаргарепу сецкану на колутове и карфиол и броколи исцепкане на „цветиће”. На маслацу пропржити протиснут бели лук, налити са мало течности у којој се кувала риба с поврћем, па прелити преко ослића и служити топло.


Коментари0
e02a8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља