петак, 13.12.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 15:32

Аласка чорба

среда, 27.11.2019. у 12:05
(Фото Пикснио)


Потребно је:

  • 500 г разне речне рибе
  • 1 главица црног лука
  • 2 шаргарепе
  • 2 кромпира
  • 2 парадајза
  • 2 чена белог лука
  • со
  • бибер
  • ловоров лист
  • 1 кашичица слатке алеве паприке
  • 1 кашичица љуте алеве паприке
  • 1 кашика сувог биљног зачина

Исецкати црни лук па пропржити, додати кромпир, шаргарепу и парадајз, слатку и љуту млевену паприку и ловор. Налити водом и кувати док поврће не омекша. Посолити, побиберити, додати суви зачин и бели лук и на крају рибу исечену на веће комаде и кувати око пола сата.

 


Коментари1
fde54
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

vox populi
Ovo bih ja nazvao napojem ili neozbiljnim receptom. Očekujem da zbog ovog "recepta", ribari iz Vojvodine pokrenu tužbu protiv autora.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља