четвртак, 26.11.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
среда, 18.12.2019. у 16:44

Гаспром њефт и даље спонзор Звезде

(Фото НИС)

Гаспром њефт је продужио уговор о сарадњи са фудбалским клубом Црвена звезда.  Компанија сарађује са овим фудбалским клубом током последњих 10 година, а у складу са новим споразумом Гаспром њефт остаје генерални спонзор Црвене звезде до средине 2022. године, саопштено је из НИС-а

„Наша сарадња са Црвеном звездом је својеврстан симбол односа Гаспром њефта према земљи у којој компанија већ више од 10 година успешно учествује у развоју енергетског сектора, као и према грађанима Србије. Црвена звезда је један од најтрофејнијих клубова, који има огромну армију навијача, и то не само у Београду, већ и на територији целе бивше Југославије. Ми видимо спонзорски уговор као ефикасан маркетиншки инструмент промоције наше GAZPROM мреже бензинских станица и мазива бренда G-Energy на Балкану.  Црвена звезда нас годинама радује како постигнутим спортским резултатима, тако и развојем академије клуба.  Потписивање новог споразума је логичан корак у наставку наше дугогодишње сарадње“, изјавио је Александар Дибаљ, члан Извршног одбора Гаспром њефта.

„Наставак сарадње је одлична вест не само за наше навијаче, већ и за српски фудбал у целини. Гаспром њефт је подржавао Црвену звезду у најтежем, али и за клуб најуспешнијем периоду у новијој историји. Сигуран сам да су испред нас нове победе и успеси, за које је подједнако заслужна и руска компанија. Симбол тих победа је лого на дресу фудбалера Црвене звезде“, изјавио је Звездан Терзић,  генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда.

 

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља