петак, 18.09.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
среда, 11.03.2020. у 15:34

Пуњене печурке

(Фото Пиксхир)

 

Потребно је:

  • 500 г шампињона
  • 100 г ајвара
  • 100 г посног качкаваља
  • со
  • мало уља
  • першунов лист

Шампињоне опрати и одвојити шешириће, па их посолити и пунити ајваром. Пећи 20 минута у науљеном плеху или тепсији. При крају печења преко печурака, по жељи, нарендати посни качкаваљ и на минут вратити у рерну да се истопи. Пред служење украсити першуновим листом.

Коментари1
5ff8a
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Bućkuriš!
Pečurke i ajvar? Šteta ajvara! Pečurke se pune nečim što upija vlažnost koje one ispuštaju, takođe i aromu. Ajvar ima svoju aromu pečene paprike, a šampinjoni svoju, a dvije jake arome... Bolje gusti paradajz i malo butera ili nekog mliječnog proizvoda. Ne ide sve sa svačim!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља