понедељак, 13.07.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
понедељак, 29.06.2020. у 14:52

Саопштење из вишег суда

С.Печеничић

Виши суд у Београду саопштио је да је оптужени Никица Ристић неосновано лишен слободе у временском периоду од 8. септембра 2014. године до 24. новембра 2014. године.

Окривљени Никица Ристић ослобођен је од оптужбе да је извршио кривично дело тешка телесна повреда из члана 121 став 3 у вези става 2 Кривичног закона, јер није доказано да је оптужени учинио дело за које је оптужен, саопштено је из суда.

8ec68

Mara
Od kada sud objavljuje informacije o neosnovano zatvorenim licima. Ovo samo može da nas nervira kao građane jer će Nikici Ristiću sada iz budžeta isplatiti novac na ime naknade za neosnovan pritvor. Zašto nije objavljeno ime tužioca i sudije, kao i info da li će im odbiti od plate za isplatu štete oslobođenom.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља