уторак, 13.04.2021. ✝ Верски календар € Курсна листа
четвртак, 15.10.2020. у 10:54

Густа чорба од кромпира

(Фото Пиксабеј)

Потребно је

  • 5 до 6 кромпира
  • алева паприка
  • мало масти или уље
  • со
  • бибер
  • једно јаје
  • першунов лист
  • 2,5 л воде

Кромпир ољуштити, исећи на ситне коцке. Коцкице кратко пропржити с мало масти (не сме да промени боју већ само да се осети мирис печеног кромпира). Додати млевену црвену (алеву) паприку, со, бибер. Сипати воду и кувати док се кромпир не скува, око пола сата.

Када је кромпир скуван, искључити ринглу и када течност престане да ври додати претходно умућено јаје и исецкан першун. Добро промешати.

По укусу додати две до три кашике парадајз-соса, да мало „оживи” боју или макароне.

Коментари0
8cb49
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

logo

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља