четвртак, 26.11.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
четвртак, 05.11.2020. у 16:58

Потаж од бундеве

(Фото Нидпикс)

Потребно је:

  • 500 г очишћене бундеве
  • 100 г очишћеног црног лука
  • 200 г очишћеног кромпира
  • два децилитра неутралне павлаке
  • кора од једне поморанџе
  • 30 г семенки бундеве
  • со и бибер по укусу

Лук исећи на ребарца па пропржити док не добије стакласту боју, додати кромпир и бундеву исечене на крупније коцке, налити водом и кувати док бундева и кромпир у потпуности не омекшају. Затим све то добро пропасирати и вратити на шпорет. Кад пусти први кључ, додати кору поморанџе, оставити да ври неколико минута, налити павлаком, зачинити по укусу и сервирати са семенкама бундеве.

Коментари0
1aac0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља