уторак, 20.04.2021. ✝ Верски календар € Курсна листа
среда, 03.03.2021. у 09:28

Запечено бело месо

Pixabay

Потребно је:

  • 600 г белог меса
  • 300 г сувог врата
  • 300 г качкаваља
  • 1 јаје
  • 1 чаша киселе павлаке
  • мало сенфа
  • суви зачин
  • со
  • бибер
  • оригано

Бело месо посолити и побиберити, посути сувим зачином и премазати сенфом. Поређати у ватростални суд. Преко поређати шните сувог врата, преко рендани или качкаваљ у листићима. Умутити јаје и павлаку па све прелити преко меса. Ставити да се пече на средњој температури. Служити са сезонском салатом.

Коментари0
b1902
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

logo

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља