subota, 21.09.2019. ✝ Verski kalendar € Kursna lista
Poslednja izmena 22:44

Ljubodrag Savić

savic-ljubodrag-foto-2015.jpg

Rođen u Tripkovi na Zlatiboru. Diplomirao, magistrirao i doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Zaposlen na Ekonomskom fakultetu u Beogradu od 1981. godine. Oženjen, otac troje dece.

Profesor na predmetima Ekonomika industrije i Tehnološki razvoj i politika (redovne studija) i Savremene tendencije u svetskoj privredi, Industrijska politika i privredni razvoj i Naučno tehnološka politika i privredni razvoj (master studije). Osim u Beogradu učestvovao u izvođenju nastave na odeljenjima Ekonomskog fakulteta u Šapcu i Užicu. Izučava detaljnije pitanja u vezi sa razvojem industrije, industrijske politike, tehnološkog razvoja, savremenih tendencija u svetskoj privredi, tranzicije i privatizacije srpske privrede.

Bio je rukovodilac Centra za izradu investicionih projekata, u okviru kojeg se više godina uspešno realizuje inovacioni kurs „Kako napraviti biznis plan”. Rukovodio je izradom više biznis planova, kao i projekata vezanih za procenu vrednosti kapitala preduzeća. Stalni sudski veštak za ekonomsko-finansijsku oblast. U 1988. i 1995. godini boravio na LSE u Londonu. Redovni je član Naučnog društva ekonomista.

Početna / Ljubodrag Savić

Arhiva Impresum O nama Kontakt Pretplata Oglašavanje Pravila korišćenja Biznis Klub Pravila o privatnosti

Developed by: NewTec Solutions & TNation

Prijavite se na našu mailing listu

* Obavezna polja