nedelja, 05.04.2020. ✝ Verski kalendar € Kursna lista
Poslednja izmena 23:08

Vučić: Neću o poluistinama, o Nikoliću samo dobre reči

petak, 17.02.2017. u 12:05
Александар Вучић премијер Србије (Фото Раде Крстинић)

Premijer i lider SNS Aleksandar Vučić nije danas hteo da komentariše medijske navode da je dobio pismo sa zahtevima od predsednika Tomislava Nikolića, i istakao da neće da se bavi tračevima i poluistinama, te da su pred strankom veliki izazovi.

„Ne bih da se bavim tračevima, poluistinama, čak neistinama o temama koje se ne tiču države, već političkih partija” rekao je Vučić i dodao da ne želi da se bavi „našim političkim prilikama” na pres konferenciji sa austrijskim kancelarom.

O predsedniku Srbije, dodao je, od mene ćete čuti samo dobre i pristojne reči, bez obzira na to šta on govori:

„To je moj lični odnos i uvek sam spreman na saradnju s njim i da radim s njim. I pre i posle ovih izbora, istakao je Vučić, u prvom javnom obraćanju na tu temu od kako se pojavila vest da Tomislav Nikolić hoće da se kandiduje za drugi predsednički mandat.

Kako je naveo, ne želi da učestvuje u „nekakvim velikim svađama” i neće to da čini.

„Pred partijom koju vodim je veliki izazov i težak posao, kao da se ceo svet sručio na našu glavu i kao da je svima važno samo da mi izgubimo, što je vrlo moguće u ovom trenutku”, rekao je Vučić.

„Borićemo se da pobedimo, ali biće izuzetno teško”, zaključio je Vučić.

Na pitanje da li će danas prisustvovati sednici GO stranke, rekao je da će se time baviti nakon odlaska austrijskog kancelara iz Beograda. (Tanjug)


Početna /

Prijavite se na našu mailing listu

* Obavezna polja