ponedeljak, 20.01.2020. ✝ Verski kalendar € Kursna lista
Poslednja izmena 16:01

Slu­čaj Ce­tin­ski tre­se Hr­vat­sku

Dva da­na ot­ka­ko je po­zna­ti pe­vač u rod­nom Ro­vi­nju pre­ga­zio mu­škar­ca ko­ji je le­žao u uskoj uli­ci po­ja­vio se sni­mak na Ju­tju­bu ko­ji To­ni­ja pri­ka­zu­je kao oštrog i neo­pre­znog vo­za­ča
Autor: Ozren Milanovićnedelja, 05.11.2017. u 22:00
Снимак који се врти на мрежама је настао за потребе емисије Star in the car (Принтскрин Јутјуб)

Još se ne zna pod ka­kvim okol­no­sti­ma je po­pu­lar­ni pe­vač To­ni Ce­tin­ski u pe­tak oko 14 ča­so­va pre­ga­zio čo­ve­ka u Ro­vi­nju. Toč­ko­vi­ma svog „mer­ce­de­sa S-kla­se” u Pu­stoj uli­ci u Ro­vi­nju pre­šao je pre­ko te­la sta­ri­jeg mu­škar­ca. Ka­da su po­li­caj­ci sti­gli na uvi­đaj mo­ra­li su da po­zo­vu va­tro­ga­sce ko­ji su po­di­gli auto­mo­bil i iz­vu­kli te­lo stra­da­log.

Na­kon ne­sre­će, Ce­tin­ski je pod­vrg­nut al­ko-te­stu ko­ji je bio ne­ga­ti­van, ali će mu do­dat­no ana­li­zi­ra­ti krv na al­ko­hol i opi­ja­te. Ta­ko­đe, po­li­ci­ja utvr­đu­je da li je Ce­tin­ski bio ne­pa­žljiv u vo­žnji, ali i da li je ko­ri­stio mo­bil­ni te­le­fon u tre­nut­ku ne­sre­će.

Pre­ma in­for­ma­ci­ja­ma, Ibra­him Ke­vlja­nin (62) već je le­žao na pu­tu ka­da je na nje­ga pe­vač na­le­teo auto­mo­bi­lom i vu­kao ga ne­ko­li­ko me­ta­ra. Ce­tin­ski ka­že da mu­škar­ca uop­šte ni­je vi­deo i da je sa­mo ose­tio da se ne­što na­la­zi is­pod nje­go­vog „mer­ce­de­sa”. Ke­vlja­nin je na­vod­no iza­šao iz ka­fi­ća a ne­ki oče­vi­ci tvr­de da je al­ko­ho­li­san le­žao na uli­ci u tre­nut­ku ka­da je na­i­šao To­ni u auto­mo­bi­lu. Po­sle za­vr­še­ne ob­duk­ci­je tre­ba­lo bi da se zna da li je mu­ška­rac već bio mr­tav kad ga je Ce­tin­ski pre­ga­zio. Ono što je si­gur­no, reč je o vr­lo uskoj uli­či­ci u ko­joj ni­je mo­gu­će br­zo da se vo­zi i u njoj je po­sta­vljen znak za ogra­ni­če­nje na 30 ki­lo­me­ta­ra.

Me­đu­tim, na Ju­tju­bu se po­ja­vio je­dan spot u ko­jem pe­va To­ni Ce­tin­ski, sni­mljen pre ne­ko­li­ko me­se­ci, ali se i vi­di da je pe­vač baš u toj Pu­stoj uli­ci, u bli­zi­ni svo­je po­ro­dič­ne ku­će, znao i ve­o­ma br­zo da vo­zi. Na­i­me, u TV emi­si­ji „Star in d kar” („Star in the car”) vo­di­telj­ku Sa­bi­nu Si­dro Ce­tin­ski vo­zi uli­ca­ma Ro­vi­nja, pe­va joj, a zbog nje­go­ve oštre vo­žnje ona vi­še pu­ta ru­ka­ma za­tva­ra oči, vri­šti i po­ka­zu­je strah... Na­rav­no, spot je u mar­tu ove go­di­ne sni­mljen u za­bav­ne svr­he ali sa­da, u ma­sov­nim pre­gle­di­ma, ko­in­ci­den­ci­jom vo­žnja baš i kroz tu Pu­stu uli­cu na­vo­di one ko­ji gle­da­ju da za­klju­če ka­ko je pe­vač sklon ri­skant­noj vo­žnji po rod­nom Ro­vi­nju.

„Uče­stvo­vao sam u ne­sreć­nom slu­ča­ju za ko­ji ni­sam od­go­vo­ran. Si­gu­ran sam ka­ko će po­li­ci­ja to i po­tvr­di­ti na­kon is­tra­ge. Po­tre­sen sam i ne­mam re­či ko­ji­ma bih opi­sao naj­go­ri dan u ži­vo­tu ko­ji čo­vek mo­že pro­ži­ve­ti”, krat­ko je na­kon ne­sre­će me­di­ji­ma ka­zao To­ni Ce­tin­ski. A Mir­ko Ce­tin­ski, otac pe­va­ča, i sam pe­vač, tvr­di da je To­ni po­la­ko vo­zio jer je uli­ca ve­o­ma uska. Ka­ko ka­že, pre­ga­že­nog Bra­cu je vi­đao ka­ko sa­ku­plja pra­zne bo­ce da bi pre­ži­veo. Na­vod­no je bio stal­ni gost obli­žnjeg ka­fi­ća, gde je sve što bi za­ra­dio tro­šio na pi­će.

U sa­op­šte­nju ko­je je pot­pi­sa­la To­ni­je­va advo­ka­ti­ca Gor­da­na Gru­be­ša na­vo­di se da je pe­vač skr­han ovim do­ga­đa­jem i da je ot­ka­zao sve na­stu­pe, a o snim­ku ko­ji se vr­ti na mre­ža­ma ka­že se da je na­stao za po­tre­be emi­si­je „Star in the car”, ko­ja je za­bav­nog ka­rak­te­ra i vo­žnja to­kom sni­ma­nja je oba­vlje­na u kon­tro­li­sa­nim i bez­bed­nim uslo­vi­ma, te kao ta­kva ne mo­že da pred­sta­vlja ni­ka­kav do­kaz o even­tu­al­noj ne­pro­pi­snoj vo­žnji To­ni­ja Ce­tin­skog u tre­nut­ku tra­ge­di­je ni­ti je s istom u bi­lo ka­kvoj uzroč­noj ve­zi.

(Printskrin Jutjub)

 


Komentari3
42da8
Molimo vas da sе u komеntarima držitе tеmе tеksta. Rеdakcija Politikе ONLINE zadržava pravo da – ukoliko ih procеni kao nеumеsnе - skrati ili nе objavi komеntarе koji sadržе osvrtе na nеčiju ličnost i privatan život, uvrеdе na račun autora tеksta i/ili članova rеdakcijе „Politikе“ kao i bilo kakvu prеtnju, nеpristojan rеčnik, govor mržnjе, rasnе i nacionalnе uvrеdе ili bilo kakav nеzakonit sadržaj. Komеntarе pisanе vеrzalom i linkovе na drugе sajtovе nе objavljujеmo. Politika ONLINE nеma nikakvu obavеzu obrazlaganja odluka vеzanih za skraćivanjе komеntara i njihovo objavljivanjе. Rеdakcija nе odgovara za stavovе čitalaca iznеsеnе u komеntarima. Vaš komеntar možе sadržati najvišе 1.000 pojеdinačnih karaktеra, i smatra sе da stе slanjеm komеntara potvrdili saglasnost sa gorе navеdеnim pravilima.

Bobi
Znaci da nije gledao ispred sebe i bio je ili na telefonu ili je nesto drugo radio, sve samo da je vozio. Ako je uska ulica, gde se ide polako, kako mozes da ne vidis coveka koji lezi na putu. Meni se cini da je covek stajao,a na lezao na putu i da je bahati pevac koji misli da je iznad zakona ladno pokosio.. Cisto da pokaze da mu se moze.. Steta za Cetinskog da pregazen covek nije Srbin.. onda mu ne bi ni sudili za gazenje coveka vec bi dobio od Vlade i orden.
Amir Čamdžić
Ili je možda pregazio prethodno mrtvog čovjeka na cesti?
Igor
Zurio sam!

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

Početna / Hronika /

Prijavite se na našu mailing listu

* Obavezna polja