ponedeljak, 21.09.2020. ✝ Verski kalendar € Kursna lista
sreda, 31.10.2018. u 14:00

Brzo i sigurno: Online keš krediti Komercijalne banke

Klijenti Komercijalne banke odnedavno imaju mogućnost da, brzo, lako i sigurno, bez odlaska u ekspozituru, pokrenu online proces dobijanja keš kredita.

Putem digitalne ekspoziture KOMeCENTAR klijenti mogu da dobiju sve potrebne informacije o online kreditu, popune zahtev i prilože potrebnu dokumentaciju. Procedura je jednostavna, popuni se online zahtev i prilaže skenirana ili fotografisana dokumentacija, posle odgovora iz Banke, klijent bira ekspozituru u koju će doći i potpisati dokumentaciju o kreditu.

Kredit se odobrava do visine sposobnosti podnosioca zahteva za kredit, maksimalno 500.000 dinara, na period otplate do tri godine i uz jedan odsto naknade za obradu kredita.

Sve dodatne informacije, klijent  može da dobije od zaposlenih u digitalnoj ekspozituri KOMeCENTAR putem telefona, e-maila, chata ili video razgovora.

Radno vreme KOMeCENTRA je radnim danima od 9 do 21 i subotom od 9 do 16 časova. E-mail adresa KOMeCENTRA za komunikaciju sa klijentima je komecentar@kombank.com, dok je broj telefona 19939.

Prijavite se na našu mailing listu

* Obavezna polja