utorak, 01.12.2020. ✝ Verski kalendar € Kursna lista
petak, 17.05.2019. u 12:30

Proizvodi kompanije NIS nagrađeni na sajmu u Novom Sadu

(Фото НИС)

Brend NISOTEC kompanije NIS dobitnik je velikog šampionskog pehara, kao i  11 zlatnih medalja na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, što je još jedna potvrda kvaliteta proizvoda NISOTEC palete ulja i maziva.

Najsjajnija odličja za kvalitet brenda NISOTEC kompanija NIS dobila je na osnovu dugogodišnjeg poverenja svojih potrošača, što je potvrđeno i mišljenjem stručne komisije.

U ime kompanije NIS veliki šampionski pehar i nagrade primio je Miroslav Peričević, direktor proizvodnje Departmana maziva.

„Proizvodi NISOTEC palete, koja sadrži više od 170 vrsta ulja i maziva i 500 različitih artikala, poseduju odobrenja najpoznatijih proizvođača motornih vozila, čime se dodatno potvrđuje pouzdanost i visok kvalitet najpoznatijeg Nisovog uljnog brenda. Potvrda kvaliteta NISOTEC ulja i maziva ogleda se i u činjenici da su se naši proizvodi do sada okitili sa više od 50 medalja za kvalitet”, rekao je Peričević.

NISOTEC proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja. Upotrebom NISOTEC maziva omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije. NISOTEC  proizvodi se, osim na domaćem tržištu, prodaju i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Rumuniji, Bugarskoj, Grčkoj i Albaniji.

Prijavite se na našu mailing listu

* Obavezna polja