ponedeljak, 14.06.2021. ✝ Vеrski kalеndar € Kursna lista

Alaska čorba

(Фото Пикснио)


Potrebno je:

  • 500 g razne rečne ribe
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 šargarepe
  • 2 krompira
  • 2 paradajza
  • 2 čena belog luka
  • so
  • biber
  • lovorov list
  • 1 kašičica slatke aleve paprike
  • 1 kašičica ljute aleve paprike
  • 1 kašika suvog biljnog začina

Iseckati crni luk pa propržiti, dodati krompir, šargarepu i paradajz, slatku i ljutu mlevenu papriku i lovor. Naliti vodom i kuvati dok povrće ne omekša. Posoliti, pobiberiti, dodati suvi začin i beli luk i na kraju ribu isečenu na veće komade i kuvati oko pola sata.

 

Komеntari1
5e187
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

vox populi
Ovo bih ja nazvao napojem ili neozbiljnim receptom. Očekujem da zbog ovog "recepta", ribari iz Vojvodine pokrenu tužbu protiv autora.

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Sajt politika.rs koristi kolačiće u cilju unapređenja usluga koje pruža. Prikupljamo isključivo osnovne podatke koji su neophodni za prilagođavanje sadržaja i oglasa, nadzor rada sajta i aplikacije. Podaci o navikama i potrebama korisnika strogo su zaštićeni. Daljim korišćenjem sajta politika.rs podrazumeva se da ste saglasni sa upotrebom kolačića.

Prijavitе sе na našu mailing listu

* Obavеzna polja