ponedeljak, 01.03.2021. ✝ Vеrski kalеndar € Kursna lista
sreda, 04.12.2019. u 11:37

Novogodišnji „Ukus fest”

(Фото А. Васиљевић)

Festival domaće hrane i pića na kome će biti predstavljena praznična lepeza više od 1.500 proizvoda iz cele Srbije i regiona biće održan u subotu u hotelu „Metropol palas” od 11 do 20 sati. Novogodišnji „Ukus fest” u znaku je predstojećih praznika i svog rođendana tako da sve posetioce očekuju i torte.

Tačno u podne Deda Mraz će podeliti 50 paketića za najbrže mališane. Posetioci će moći da uživaju u degustacijama najukusnijih sireva, proizvoda od mesa poput pršute, domaćih kobasica, kulena, čvaraka... U specijalnim degustacijama posetioci će naći zaboravljena jela, prirodne sokove, likere, prava domaća vina... Neizostavni su i proizvođači slatkiša pa će se mnogi zasladiti džemovima, kitnikesom, domaćim kolačima, čuvenim slatkišima iz stare dobre bakine kuhinje. Cena ulaznice je 250 dinara, a za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

Komеntari5
60217
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Чеда Хиландарац
Сјајно је да се на страницама наше "Политике" могу видети рецепти и разговарати о јелима, заиста хвала! Наставите тако... А било би исто тако лепо да у време поста ту видимо посна јела, и посне посластице, за месо и сир увек има времена. На тај начин не би сте никога узнемиравали, већ допринели уједначеној атмосфери међу вашим читаоцима. Мени би било занимљиво да видим како се припрема неки леп залогај спреман на води, тога је јако мало и јако ретко да се нађе. Рибе, посна руска, има тога много!
Sacha Bakker
Koliko ja znam da računam, još traje Božićni post. Srećno nam bilo Srbi!
Beogradjanin Schwabenländle
Да, овај украсни тањир је леп ; пршута на тањиру је дебело сечена, постављена без осећаја за лепоту, без срца, без знања и позвања праве гатрономије, неколико крајева тих кришки су се већ мало посавијали од стајања и делују суво, уз то пренатрпано, као увек. Једна маслинка и три зрна грожђа и једна увела лиска першуна не чине пролеће. Пиво никада и нигде није било апритиф, то су шери, шампањац, а врста вина иде уз врсту понуђеног јела. И после јела долази дижестиви, сиреви, воће и жестоко!
Dragan Pik-lon
Koji lepi tanjir gore na slici.Cak i jedan Kralj nebi odoleo iskusenju da makne jednu tanku snitu sumke u prolazu.Sve je na svom mestu,samo fali Njegoseva dinja.onda bi to bilo komplento jelo.Koje ''krpi''predjelo,glavno jelo i desert-zajedno.Toceno pivo bi bilo idealni aperativ a crno vino posle praznog tanjira.Ne zaboravimo da pijemo sporo,mljackajuci vino kao da je sok od sunke i dinje zajedno.Spadam u one gurmane koji nemaju nista protiv da se isti protokol ponovi i za srpsku novu godinu...!
Vrijeme posta!
Dragane, psi mljackaju! Slika je privlačna samo za neke žderonje i vrijeđa običaj posta. Ovakve slike su prije prikazivali neki da bi Srbe odvratili od hrišćanskog pravoslavlja.

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

logo

Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Sajt politika.rs koristi kolačiće u cilju unapređenja usluga koje pruža. Prikupljamo isključivo osnovne podatke koji su neophodni za prilagođavanje sadržaja i oglasa, nadzor rada sajta i aplikacije. Podaci o navikama i potrebama korisnika strogo su zaštićeni. Daljim korišćenjem sajta politika.rs podrazumeva se da ste saglasni sa upotrebom kolačića.

Prijavitе sе na našu mailing listu

* Obavеzna polja