petak, 10.04.2020. ✝ Verski kalendar € Kursna lista
Poslednja izmena 11:19

Gasprom njeft i dalje sponzor Zvezde

sreda, 18.12.2019. u 16:44
(Фото НИС)

Gasprom njeft je produžio ugovor o saradnji sa fudbalskim klubom Crvena zvezda.  Kompanija sarađuje sa ovim fudbalskim klubom tokom poslednjih 10 godina, a u skladu sa novim sporazumom Gasprom njeft ostaje generalni sponzor Crvene zvezde do sredine 2022. godine, saopšteno je iz NIS-a

„Naša saradnja sa Crvenom zvezdom je svojevrstan simbol odnosa Gasprom njefta prema zemlji u kojoj kompanija već više od 10 godina uspešno učestvuje u razvoju energetskog sektora, kao i prema građanima Srbije. Crvena zvezda je jedan od najtrofejnijih klubova, koji ima ogromnu armiju navijača, i to ne samo u Beogradu, već i na teritoriji cele bivše Jugoslavije. Mi vidimo sponzorski ugovor kao efikasan marketinški instrument promocije naše GAZPROM mreže benzinskih stanica i maziva brenda G-Energy na Balkanu.  Crvena zvezda nas godinama raduje kako postignutim sportskim rezultatima, tako i razvojem akademije kluba.  Potpisivanje novog sporazuma je logičan korak u nastavku naše dugogodišnje saradnje“, izjavio je Aleksandar Dibalj, član Izvršnog odbora Gasprom njefta.

„Nastavak saradnje je odlična vest ne samo za naše navijače, već i za srpski fudbal u celini. Gasprom njeft je podržavao Crvenu zvezdu u najtežem, ali i za klub najuspešnijem periodu u novijoj istoriji. Siguran sam da su ispred nas nove pobede i uspesi, za koje je podjednako zaslužna i ruska kompanija. Simbol tih pobeda je logo na dresu fudbalera Crvene zvezde“, izjavio je Zvezdan Terzić,  generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda.

 


Početna / Sport /

Prijavite se na našu mailing listu

* Obavezna polja