četvrtak, 24.09.2020. ✝ Verski kalendar € Kursna lista
sreda, 04.03.2020. u 14:06

Prilog od krompira

(Фото Пиксабеј)


Potrebno je:

  • 1 kg krompira
  • 250 g kajmaka
  • mirođija, peršun, parmezan

Krompir skuvati, kad se prohladi oljuštiti i iseći na polutke ili krupnije kolutove. Ređati u vatrostalnu posudu i preko toga staviti kajmak i posuti mirođiju. Kratko zapeći u rerni, izvaditi, posuti peršun i parmezan. Služiti toplo uz pečeno meso.

Komentari1
dd7db
Molimo vas da sе u komеntarima držitе tеmе tеksta. Rеdakcija Politikе ONLINE zadržava pravo da – ukoliko ih procеni kao nеumеsnе - skrati ili nе objavi komеntarе koji sadržе osvrtе na nеčiju ličnost i privatan život, uvrеdе na račun autora tеksta i/ili članova rеdakcijе „Politikе“ kao i bilo kakvu prеtnju, nеpristojan rеčnik, govor mržnjе, rasnе i nacionalnе uvrеdе ili bilo kakav nеzakonit sadržaj. Komеntarе pisanе vеrzalom i linkovе na drugе sajtovе nе objavljujеmo. Politika ONLINE nеma nikakvu obavеzu obrazlaganja odluka vеzanih za skraćivanjе komеntara i njihovo objavljivanjе. Rеdakcija nе odgovara za stavovе čitalaca iznеsеnе u komеntarima. Vaš komеntar možе sadržati najvišе 1.000 pojеdinačnih karaktеra, i smatra sе da stе slanjеm komеntara potvrdili saglasnost sa gorе navеdеnim pravilima.

Sretan post!
250 gr kajmaka na 1 kg krompira je previše! Umjesto kajmaka staviti neku vrstu neutralnog ili aromatičnog ulja! Vrijeme je posta.

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

Prijavite se na našu mailing listu

* Obavezna polja