utorak, 11.08.2020. ✝ Verski kalendar € Kursna lista
sreda, 08.07.2020. u 12:27

Ističe rok za prijavu na NIS-ov konkurs „Zajednici zajedno”

Konkurs koji je kompanija NIS raspisala u okviru programa „Zajednici zajedno” za prijavu ovogodišnjih projekata u lokalnim samoupravama, ističe 10. jula u 16 časova, a rezultati konkursa biće objavljeni do 21. septembra 2020. godine, saopšteno je iz NIS-a.

Sredstva u iznosu od 114,5 miliona dinara NIS je namenio za finansiranje projekata koji su usmereni na unapređenje bezbednosno-informacionih sistema i digitalizaciju nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama u 12 partnerskih gradova i opština koji su obuhvaćeni programom „Zajednici zajedno 2020”: Beograd, Novi Sad, Požarevac, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Kikinda, Kanjiža, Novi Bečej, Srbobran i Žitište.

Ove godine program „Zajednici zajedno” kompanija NIS realizuje uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Do sada je kroz ovaj program društvene odgovornosti NIS uložio  više od milijardu dinara u realizaciju preko 950 projekata koji su doprineli unapređenju kvaliteta života građana širom Srbije.

Prijavite se na našu mailing listu

* Obavezna polja