Субота, 29.01.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

Комерцијална банка отворила нову филијалу у Косовској Митровици

(Фотографије Комерцијална банка)

„Ово је више од филијале ово је поглед у нашу будућност и искрену веру у нас саме”, рекао је на отварању нове филијале Комерцијалне банке у Косовској Митровици председник Управног одбора др Владимир Круљ.

Он је додао да без такве вере, не би било успеха који је Комерцијална банка постигла у Србији, Републици Српској, Босни и Херцеговини и Црној Гори.

„О успеху Комерцијалне банке говори и резултат од од 60 милиона добити у 11 месеци и девизна штедња од преко 1,6 милијарди евра, што позиционира Комерцијалну банку као једног од лидера на регионалном банкарском тржишту”, рекао је др Круљ.

Председник Управног одбора др Владимир Круљ

Комерцијална банка а.д. Београд на подручју Косова и Метохије послује већ двадесет година. Пословне кораке градила је у тешким и кризним временима, као и у специфичном окружењу. Данас Комерцијална банка преко Филијале Косовска Митровица располаже мрежом од 9 експозитура, од којих се четири налазе на северу Косова и Метохије, а пет експозитура послује у срединама јужно од реке Ибар, у којима раде 44 запослена.

У име Филијале Косовска Митровица гостима се обратио директор Горан Џелајлија који је напоменуо да је Филијала апсолутни лидер по броју рачуна клијената буџетских корисника Републике Србије на Косову и Метохији и да представља сигурног партнера у пословању, како у сегменту становништва тако и привреде.

„Томе у прилог говори висина динарске и девизне штедње грађана која у овом тренутку износи више од 55 милиона еура (6,664.587.000 РСД). Располажемо базом од више од 24.000 активних клијената са пласманом или депозитом, од којих је 17.000 са редовним примањима, којима на располагању стоји низ квалитетних банкарских производа и услуга по највишим банкарским стандардима”, додао је Горан Џелајлија.

Пресецање врпце

Нови простор Филијале и експозитуре Комерцијалне банке у Косовској Митровици налази се у Чика Јовиној улици 11 и заузима 279м2. Експозитура Косовска Митровица располаже базом од 4.700 активних клијената. Клијентима су на располагању најсавременији банкарски производи и услуге, укључујући нове Комбанк текуће рачуне са додатним производима и услугама за физичка и правна лица, електронско банкарство (еBank и mBank), мењачница, као и низ квалитетних банкарских производа и услуга по највишим банкарским стандардима.

Текстови објављени у Бизнис клубу имају промотивни садржај

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.