Понедељак, 03.10.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа
БЕОГРАДСКИ ИЗБОРИ

Водоснабдевање у Лазаревцу и контрола бирачких места

Алек­сан­дар Ан­тић у Раковици (Фотографије Бета)
Ми­лош Јо­ва­но­вић на кон­вен­ци­ји ДСС-а

Пред­сед­ник СНП-а Не­над По­по­вић по­се­тио је Ла­за­ре­вац и раз­го­ва­рао са ру­ко­вод­ством оп­шти­не о уна­пре­ђе­њу ко­му­нал­не ин­фра­струк­ту­ре кроз при­ме­ну ино­ва­ци­ја и но­вих тех­но­ло­ги­ја у си­сте­му во­до­снаб­де­ва­ња. По­по­вић је ис­та­као да ће др­жа­ва по­мо­ћи овој оп­шти­ни у ус­по­ста­вља­њу ин­те­гри­са­ног си­сте­ма во­до­снаб­де­ва­ња са ауто­мат­ским упра­вља­њем. У ули­ци Гр­чи­ћа Ми­лен­ка на Вра­ча­ру, град­ски ме­на­џер Го­ран Ве­сић је  отво­рио но­ве про­сто­ри­је Удру­же­ња пен­зи­о­не­ра Вра­чар. Под­се­тив­ши да је у овој оп­шти­ни не­дав­но отво­рен још је­дан Клуб за се­ни­о­ре, Ве­сић је на­вео да тре­нут­но у тој оп­шти­ни по­сто­је два та­ква клу­ба, а на те­ри­то­ри­ји це­лог Бе­о­гра­да укуп­но 28 клу­бо­ва.

Ко­шар­ка­шка ле­ген­да Рад­ми­ло Ми­шо­вић по­др­жао Ву­чи­ће­ву ли­сту
Ча­чак – Рад­ми­ло Ми­шо­вић (75), ко­шар­ка­шка спорт­ска ле­ген­да Чач­ка и бив­ше Ју­го­сла­ви­је, по­зи­вао је  Ча­ча­не ко­ји жи­ве у Беогрaду да на пред­сто­је­ћим ло­кал­ним из­бо­ри­ма у пре­сто­ни­ци по­др­же ли­сту Срп­ске на­пред­не стран­ке. Про­сла­вље­ни ко­шар­каш ча­чан­ског Бор­ца, шест пу­та нај­бо­љи стре­лац Пр­ве ли­ге СФРЈ, ис­та­као је да ли­ста ко­ју је пот­пи­сао пред­сед­ник Алек­сан­дар Ву­чић пред­ста­вља нај­бо­љу по­ли­ти­ку ко­ју Ср­би­ја да­нас има.Г. О.

Кан­ди­дат Де­мо­крат­ске стран­ке Ср­би­је за гра­до­на­чел­ни­ка Ми­лош Јо­ва­но­вић из­ја­вио је на за­вр­шној пред­из­бор­ној кон­вен­ци­ји да се ДСС за­ла­же за рас­пи­си­ва­ње ре­фе­рен­ду­ма у пре­сто­ни­ци о про­ме­ни из­бор­ног си­сте­ма. „До­ста је гла­са­ња за ли­сте, до­ста је гла­са­ња за апа­рат­чи­ке, до­ста је гла­са­ња за стран­ке ко­је др­жа­ву схва­та­ју као плен, и ре­сур­се др­жав­не као плен за пу­ње­ње при­ват­них ра­чу­на и џе­по­ва”, по­ру­чио је Јо­ва­но­вић. Ка­зао је да је ДСС у кам­па­њи по­ка­зао да је нај­бо­љи, да има иде­је и те­ме­љан, за­о­кру­жен про­грам. „Зва­ли сте ме да се вра­тим, а вра­тио сам се не да бих ста­ти­рао, хо­ћу да пре­у­змем од­го­вор­ност за ру­ко­во­ђе­ње Бе­о­гра­да, а су­тра сви за­јед­но да пре­у­зме­мо од­го­вор­ност за во­ђе­ње др­жа­ве, јер не­ма ко”, ка­зао је Јо­ва­но­вић.

Кан­ди­дат за од­бор­ни­ка ДС-а Зо­ран Алим­пић из­ја­вио је да та ко­а­ли­ци­ја има ви­ше кон­тро­ло­ра на би­рач­ким ме­сти­ма не­го би­ло ко дру­ги у опо­зи­ци­ји и да ће „са­чу­ва­ти гла­со­ве свих Бе­о­гра­ђа­на”. Об­ја­снио је да им је на­ме­ра да све по­дат­ке са би­рач­ких ме­ста, од­мах по­ста­ве на ин­тер­нет и учи­не их јав­ним. 

Кан­ди­дат за гра­до­на­чел­ни­ка СПС-а Алек­сан­дар Ан­тић раз­го­ва­рао је са гра­ђа­ни­ма Ра­ко­ви­це и по­ру­чио да та оп­шти­на тре­ба по­но­во да бу­де „цр­ве­на”, док је кан­ди­дат СРС-а за гра­до­на­чел­ни­ка Ми­љан Да­мја­но­вић из­ја­вио да ће ра­ди­ка­ли во­ди­ти Бе­о­град на срп­ски на­чин и до­ма­ћин­ски. Пред­став­ни­ци Ини­ци­ја­ти­ве „Не да­ви­мо Бе­о­град” ка­жу да ди­вља град­ња цве­та на сва­ком ћо­шку на ле­вој оба­ли Ду­на­ва, а при­ват­ни ин­ве­сти­то­ри про­фи­ти­ра­ју јер не пла­ћа­ју на­кна­де др­жа­ви и гра­ду. 

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sladjana Arandjelovic
Zao mi doktora. On zaista misli da ce na ovaj nacin da obezbedi Tirsovu 2. Bojim se da lici na malog Djokicu i bice mi zao kad se osvesti. Daj Boze da nisam u pravu zarad nase decice.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.