Вечера из лабораторије културе
Вргањи и шампињони динстали су се тигању, а телећа чорба крчкала у лонцу. Кромпир је чекао да лук постане стакласт па да се сједини са паприком и зачинима у „гренадир маршу”. Војвођански мени био је богат па се на њему нашао и јунећи гулаш, кранч с јабукама и резанци са орасима. Оброци су били обогаћени свежим зачинским биљем од нане до француског першуна.
Ова јела отварала су апетит гурманима окупљеним на „Деликатесном понедељку” у Културном центру „Град”. Кувао је тим креативаца из новосадског Културног центра „Лаб”: Михаило Хераковић, Владимир Нестић и Срђан Жикић. Они су позвали госте да вечеру из лабораторије културе једу лагано и са уживањем, на војвођански начин.
Подели ову вест


Комeнтар успeшно додат!
Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.