Субота, 27.11.2021. ✝ Верски календар € Курсна листа

ЈАВНИ ПОЗИВ

за постављање банкомата, Vending апарата за кафу, апарата за хладне напитке и грицкалице и фрижидера за сладолед

 

На основу Одлуке о постављању привременог покретног апарата-банкомата, Vending апарата за кафу, апарата за хладне напитке и грицкалице и фрижидера за сладолед број 288/2019 од 13.03.2019. године, привредно друштво Научно-технолошки парк Београд доо Београд, ул Вељка Дугошевића бр. 54 (у даљем тексту „НТП Беогрaд“) расписује:

ЈАВНИ ПОЗИВ

за постављање банкомата, Vending апарата за кафу, апарата за хладне напитке и грицкалице и фрижидера за сладолед

ПРЕДМЕТ:

Постављање (инсталирање и стављање у функцију) апарата из наслова Јавног позива у згради Комплекса Научно-технолошког парка Београд.

 

р.б.

 

Локација

Aпарат

Број локација

Почетна цена по апарату РСД без ПДВ-а

месечно

Трајање уговора

(година)

 

1.

НТП Београд

Банкомат

1

5.000,00

2

 

2.

НТП Београд

Vending апарат за кафу

3

2.500,00

2

 

3.

НТП Београд

Апарат за хладне напитке и грицкалице

2

2.500,00

2

4.

НТП Београд

Фрижидер за сладолед

1

5.000,00

2

 

У цену су урачунати и трошкови електричне енергије.

Оцењивање ће се вршити према критеријуму економски најповољнијег понуђача под једнаким условима. Понуђач чија понуда буде прихваћена као најповољнија дужан је да приступи закључењу уговора у року од осам дана од дана објављивања резултата Јавног позива на огласној табли НТП Београд и на сајту НТП Београд: www.ntpark.rs

Заинтересовани понуђачи могу учествовати у надметању за постављање једног и/или више апарата наведених у Јавном позиву и обавезни су да своје писмене понуде са комплетном документацијом доставе до 27.03.2019. године до 9 часова у запечаћеној коверти са назнаком на предњој страни коверте: „ПОНУДА ЗА ПОСТАВЉАЊЕ АПАРАТА ИЗ ЈАВНОГ ПОЗИВА БРОЈ (1,2,3,4) У ЗГРАДИ НТП БЕОГРАД-НЕ ОТВАРАТИ“ поштом препоручено на адресу: Научно-технолошки парк Београд доо Београд, ул. Вељка Дугошевића 54, Београд-Звездара или лично преко писарнице. На полеђини обавезно навести назив понуђача, адресу, контакт телефон и име контакт особе.

Отварање понуда је јавно и обавиће се 27.03.2019. године са почетком у 10 часова у просторијама НТП Београд.

Јавном отварању понуда уз презентацију писменог овлашћења може да присуствује представник понуђача. Неблаговремене понуде, односно понуде које нису пристигле у писарницу НТП Београд до назначеног рока, биће враћене понуђачу неотворене, уз назнаку да су неблаговремене.

Кoмплетан текст огласа је објављен на огласној табли НТП Београд и на сајту НТП Београд: www.ntpark.rs

 

Текстови објављени у Бизнис клубу имају промотивни садржај

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.