Недеља, 27.11.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

НИС наставља модернизацију малопродајне мреже

На аутопуту Београд-Нови Сад отворена још једна врхунски опремљена бензинска станица
(Фотографије НИС)

Компанија НИС наставила је модернизацију своје малопродајне мреже пуштањем у рад нове GAZPROM бензинске станице „Стари Бановци” на аутопуту Београд-Нови Сад. Овај савремени објекат, на коме је ангажовано 23 запослених, изграђен је у складу са највишим безбедносним и еколошким стандардима и јединствен је спој врхунске дигиталне технологије и иновативних решења у области малопродаје. Ово је уједно и једна од најсавременијих бензинских станица у мрежи GAZPROM, не само у Србији, већ и на глобалном тржишту. Уз широку палету најквалитетнијих нафтних деривата и робе допунског асортимана, као и пратеће услуге, овај објекат потрошачима гарантује јединствено корисничко искуство по којем је бренд GAZPROM препознатљив.

Бензинска станица „Стари Бановци” је 22. малопродајни објекат НИС-овог премијум бренда у нашој земљи. Ово је уједно друга станица за снабдевање горивом опремљена врхунском дигиталном технологијом коју је НИС отворио у Србији. Први овакав објекат, такође под брендом GAZPROM, отворен је средином маја на аутопуту Београд-Ниш код Велике Плане. На овај начин НИС наставља да одлучно спроводи своју Стратегију развоја до 2025. године у којој је модернизација малопродајне мреже један од кључних праваца, а само у ова два модерна објекта НИС је уложио готово 570 милиона динара.

Бензинска станица „Стари Бановци” опремљена је са пет „острва” са мултифункционалним аутоматима за точење горива, као и мултимедијалним екранима и паноима на којима  потрошачи могу да се информишу о актуелним понудама. Посвећена увођењу нових технологија у области енергетике на домаће тржиште, компанија НИС је својим потрошачима и на овом објекту обезбедила пуњач за возила на електрични погон. Од допунских садржаја посетиоцима су на располагању отворена башта, дечије игралиште, фитнес кутак са справама за вежбање, као и соларни пуњач за мобилне телефоне. Енергију за наставак пута потрошачи могу да обнове у модерном амбијенту Дриве Цафе ресторана са сјајном гастрономском понудом.

Алексеј Черњиков, директор Блока Промет НИС-а је изјавио:

„Изградњом и почетком рада бензинске станице „Стари Бановци” ми на најбољи начин спроводимо у дело пословну визију НИС-а. Реч је о једној од најсавременијих бензинских станица у региону на којој потрошачи могу да нађу врхунске производе и услуге, као и добру енергију за наставак пута. Овај објекат опремљен је савременом дигиталном технологијом и ми на тај начин настављамо са убрзаном модернизацијом наше малопродајне мреже која има више од 400 објеката у Србији и региону. Желим да истакнем да ће НИС и у наредном периоду наставити са развојем и модернизацијом своје малопродајне мреже, јер наши потрошачи заслужују најбоље”, рекао је Черњиков.

Поводом отварања ове јединствене бензинске станице НИС је обезбедио пригодне поклоне за потрошаче, кориснике картице лојалности „Са нама на путу”, који до 18. августа купе најмање 30 литара било ког деривата.

Додатна информација:

НИС на тржиштима Србије и региона управља мрежом од преко 400 бензинских станица у два малопродајна бренда, NIS Petrol и GAZPROM. Поред Србије, НИС-ов премијум бренд бензинских станица GAZPROM, послује и на тржиштима Босне и Херцеговине, Бугарске и Румуније. Пажљиво одабраном понудом врхунских горива, допунског асортимана, као и константним унапређењем услуге и производа, GAZPROM бензинске станице усмерене су на задовољење потреба најзахтевнијих потрошача.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.