Пастрмка у папиру
Потребно је (по особи):
• 1 пастрмка у комаду или 2 филета
• 1 мања тиквица
• 1 паприка
• 1 шаргарепа
• пола лимуна
• гранчица мајчине душице
Поврће ољуштити и исећи на штапиће од пет до седам центиметара дужине. Пастрмку испећи на роштиљу или у тигању. На папиру за печење поређати рибу, поврће и мајчину душицу и увити као бомбону. Пећи затворено у папиру од 20 до 25 минута у зависности од величине пастрмке. Сервирати заједно с папиром и кришкама лимуна.
Рецепт и фото М. Пршић
Подели ову вест
Коментари0

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Комeнтар успeшно додат!
Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.