Аласка чорба
Потребно је:
- 500 г разне речне рибе
- 1 главица црног лука
- 2 шаргарепе
- 2 кромпира
- 2 парадајза
- 2 чена белог лука
- со
- бибер
- ловоров лист
- 1 кашичица слатке алеве паприке
- 1 кашичица љуте алеве паприке
- 1 кашика сувог биљног зачина
Исецкати црни лук па пропржити, додати кромпир, шаргарепу и парадајз, слатку и љуту млевену паприку и ловор. Налити водом и кувати док поврће не омекша. Посолити, побиберити, додати суви зачин и бели лук и на крају рибу исечену на веће комаде и кувати око пола сата.
Подели ову вест
Коментари1

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

vox populi
Ovo bih ja nazvao napojem ili neozbiljnim receptom. Očekujem da zbog ovog "recepta", ribari iz Vojvodine pokrenu tužbu protiv autora.
Одговори
|
Препоручујем
16
Комeнтар успeшно додат!
Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.