Понедељак, 27.09.2021. ✝ Верски календар € Курсна листа

НИС поклонио амбулантно возило Дому здравља у Кикинди

(Фото НИС)

Компанија НИС уручила је данас Дому здравља у Кикинди ново амбулантно возило са дефибрилатором, поклону у оквиру пројекта друштвене одговорности „Заједници заједно”.

Поред набавке савременог возила, НИС помаже Дому здравља у Кикинди и кроз адаптацију школског и дечијег диспанзера, као и обновом приступне рампе, тротоара и платоа испред ове здравствене установе. Донација Дому здравља у Кикинди, вредна 17 милиона динара, наставак је Нисове подршке здравственим установама широм Србије.

Свечаности поводом уручења донације присуствовали су представници Кикиндe, руководство и запослени Дома здравља у Кикинди као и представници компаније НИС.

Градоначелник Кикинде Павле Марков истакао је значај пројекта за локалну заједницу.  

„На овај начин покривамо све потребе од редовних пацијената до деце и свих оних који су приморани да користе ово возило”, казао је Марков.

Стефан Деспотовић, директор Департмана за екстерне комуникације НИС-а, навео је да је један од главних циљева НИС-а улагање у побољшање квалитета медицинских услуга у партнерским општинама и градовима.

„Ове године НИС је фокус свог програма друштвене одговорности „Заједници заједно” усмерио управо на здравство, а то значи унапређење квалитета здравствених услуга у 13 градова и општина у којима НИС послује.”, навео је Деспотовић.

Др Милош Бaјић, начелних Хитне службе Дома здравља у Кикинди, овом приликом указао је на значај донације НИС-а и навео да ће она допринети бољем и квалитетнијем раду како службе Хитне помоћи, тако и диспанзера.

НИС у оквиру овогодишњег корпоративног програма сарадње са локалним заједницама у Србији „Заједници заједно”,  инвестира готово милион евра (116,5 милиона динара) у побољшање рада 20 здравствених установа у 13 градова и општина широм наше земље. 

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.