Субота, 25.06.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

Стоп епидемији: Где је воља ту је и успех !

Одговорност, контрола и превенција при заустављавању епидемије.” У националној кампањи за борбу против нове епидемије пнеумоније која се преноси корона вирусом, добровољци у граду Јичун Ђангсу провинције стопостотно су се одазвали на позив. На првим линијама се показала храброст при контроли и спречавању ширења епидемије.

– Дана 4. фебруара 2020. године волонтерски тим састављен од  етничких мањина Кине дошао је у стамбена насеља у Лингћуан улици с циљем превенције и контроле ширења епидемије. У протeклим данима, у циљу ефикасне контроле и спречавања даљег ширења пнеумоније изазване новим корона-вирусним инфекцијама, овај специјални тим састављен од пријатељских Ујгура заједно са обученим кадровима, члановима заједнице и људима добре воље даноноћно, носећи црвене прслуке и мегафоне, ради на промовисању знања о превенцији ширења епидемије како би заштитио здравље и сигурност становника.

(Фото Ји Џи Џонг)

– Дана 30. јануара 2020. године млади волонтери округа Ђинган у Ђангси провинцији снадбели су топлом супом од ђумбира све дежурне полицајце и медицинско особље како би се одбранили од прехладе и утоплили .

(Фото: Аолиг Џи)

– Дана 3. фебруара 2020.године Веиаи волонтери су се запутили у Беихуван заједницу у Јичун граду да би доставили бесплатне маске. Стави маску и шири свест о превенцији епидемије!

(Фото:Цоу Хаибин)

– Дана 2. фебруара 2020. године власници 26 аутомобила у Фенченг граду, Лицун покрајине у Ђиангси провинцији спонтано су прилагодили своја возила јавним потребама поставивши на њих црвене партијске заставе. Возила су се затим запутила у многобројне градиће, са хиљадама волнтера с циљем превенције и контоле грипа. Партијска заставица се лепршала високо упозоравајући на опасност епидемије.

(Фото: Јуан Фанкунг )

– Дана 30. јануара 2020. године Јангси провинција, заједница Ђиангђалинг округа Фенг Син Сиан; Изворни филм „Један је живот”. Џијинг, најлепши борац у целој земљи и представник националног народног конгреса дошао је да измери температуру становницима и промовише подизање свести о превенцији ширења епидемије.

(Фото: Денгђианг Ганг)

– Дана 3. фебруара 2020. године у Ђианси провинцији, Гаоан граду, Хуибу месташца у Хуајуан селу, волонтерски тим састављен од сеоских чланова партије и професионалних медицинских тимова, промовисали су у сиромашнијим насељима знање о контроли и превенцији ширења епидемије

(Фото. Лиангјианфен)

– Дана 3. фебруара 2020. године партијски волонтери у Ђианши улици Џангшу градуу Ђиангси провинцији су исписали песме на обојеним папирима састављене од 26 карактера, како би подигли свест о контроли и спречавању ширења епидемије убедивши масе људи да не излазе напоље и не једу заједно у групама. Посебна пажња усмерена је на избегавање група у циљу појачане превенције.

(Фото: Чен Хан)

– Дана 30. јануара 2020. године, волонтери у Јијанг новом дисрикту, Јичун града у Ђиангсу провинцији поставили су упутсва о превенцији и контроли епидемије на улазе у стамбене зграде.

(Фото: Цоу Хаибин)

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.