Понедељак, 29.11.2021. ✝ Верски календар € Курсна листа

Моби Банка: Пола милиона корисника у шестој години пословања

Више од 50 милиона трансакција, капитал Банке увећан преко два пута у годину дана
Марија Поповић (десно) и Соња Стефановић (Фотографијe Јаков Симовић)

Моби Банка отворила је пола милионити текући рачун, чиме је још једном потврдила да је једна од најбрже растућих мобилних и онлајн банака у региону.

У шестој  години пословања банке, убрзани раст долази као резултат још боље сарадње са Теленором, са којим поред заједничке визије, деле и истог власника – PPF групу, једног од водећих европских инвеститора у области телекомуникација и банкарства.

„Моби Банка и Теленор повезани су још чвршће као део исте породице. Истовремено, ми смо део много породица у Србији и због свих њих, наша парола је – нема стајања у остварењу визије хуманог и бољег банкарства”, рекла је Марија Поповић, председница извршног одбора Моби Банке.

Поповић је нагласила да раст Банке, тржишта, али и сигурност финансијског система и грађана не би била могућа без Народне банке Србије, која из године у годину подиже лествицу у иновативности и отворености међу централним банакама из целог света.

Марија Поповић

„Данашњих пола милиона које прослављамо није само број текућих рачуна већ пола милиона грађана Србије који су се определили за банкарство нове генерације, креирано за корисника и његове потребе. Због свих њих, и оних који тек долазе, у даљем раду бићемо поуздан партнер Народне банке и налазићемо начине како да комплексне банкарске послове претварамо у једноставна решења”, додала је председница извршног одбора.

Јубиларни, пола милионити корисник је Соња Стефановић, просветна радница из Пирота, која је овом приликом на поклон добила Samsung S10+ и годину дана бесплатног коришћења вишевалутног Прогресив рачуна, који омогућава низ услуга уз повољне накнаде.

„Моја цела породица је у Теленору од како је Теленор у Србији. Недавно сам чула за кампању Сјајан спој и дошла да отворим рачун у Банци како бих искористила све бенефите које заједно пружају Банка и Теленор. Пријатно сте ме изненадили овим поклонима и радујем се да искористим све фунцкионалности Банке, коју ћу врло радо препоручити и својим пријатељима”, изјавила је корисница.

Пратећи динамичан раст броја клијената, Моби Банка је у 2019. години увећала свој капитал преко два пута, у поређењу са претходном годином, и у друштву најбољих у 2020. наставља са иновацијама и трансформацијом банкарства.

Од оснивања у Моби Банци извршено је преко 50 милиона трансакција, од чега скоро 35 милиона плаћања картицама, 6,5 милиона на банкоматима у динарима и еврима, плаћено је готово 1,6 милиона рачуна на клик, а безготовински пренос новца на број телефона или имејл реализован је преко 2,6 милиона пута.

Текстови објављени у Бизнис клубу имају промотивни садржај

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.