Четвртак, 18.08.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

НИС започео пласман стооктанског бензина за велепродајне купце

(Фото НИС)

Компанија НИС пласирала је на велепродајно тржиште  високооктански моторни бензин од 100 октана  (ЕВРО БМБ-100) који се производи у домаћој Рафинерији нафте Панчево. На тај начин НИС  као лидер на домаћем тржишту нафтних деривата још једном потврђује своју посвећеност  ширењу иновација у пословању.

Моторни бензин ЕВРО БМБ-100 представља гориво врхунског квалитета домаће производње које у потпуности задовољава све захтеве који су прописани европским стандардима квалитета бензина. Његова додатна вредност огледа су у  високом октанском броју који представља кључну меру квалитета горива. Виша вредност октанског броја, између осталог, доприноси  већој снази и побољшаним радним карактеристикама мотора, продужава његов радни век, смањује потрошњу горива док истовремено утиче и на смањење емисије загађујућих гасова чиме се доприноси заштити и очувању животне средине.

„Компанија НИС остаје посвећена ширењу палете деривата које нуди потрошачима, константно уводећи иновације како би додатно унапредила квалитет својих производа. Са нашим велепродајним купцима градимо дугорочну сарадњу која се заснива на поверењу, одговорности и партнерском односу. Нови производ који смо уврстили у понуду за велепродајно тржиште  још једном показује нашу спремност да нашим партнерима понудимо најбољи квалитет нафтних деривата домаће производње”, изјавио је Константин Тарасов, директор Дирекције за комерцијалне активности компаније НИС.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.