Уторак, 27.07.2021. ✝ Верски календар € Курсна листа

Рижото с каријем

Pixabay

Потребно је:

  • 1 шоља пиринча
  • 1 главица лука
  • 2–3 чери парадајза
  • 1 шоља грашка
  • 1 већа шаргарепа
  • 1 равна кашика карија
  • со, бибер
  • неколико црних маслина
  • 1 лимун

Пиринач опрати и скувати, али не сасвим. На мало уља пропржити лук и додати чери парадајз исечен на половине, па кратко продинстати. Додати грашак, сецкану шаргарепу и кари, посолити и забиберити по укусу. На крају додати пиринач и оставити да се још мало крчка на средњој температури. Послужити вруће, украшено маслинама и кришкама лимуна.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.