Субота, 25.09.2021. ✝ Верски календар € Курсна листа

Побољшање изградње саобраћајне инфраструктуре и ревитализација руралних подручја

(Гуангминг фото: Шуеј Хенгџи)

Саобраћај представља жилу куцавицу економског развоја, те и сам напредак у изградњи инфраструктуре у руралним пределима представља кључ развоја индустрије на селу. У последње време Кина је континуирано радила на побољшању саобраћајне инфраструктуре, развијајући тродимензионални модерни транспорт који повезује градове са мање развијеним подручјима и удаљеним планинским пределима, што је у великој мери потпомогло убрзавање економских размена и културних веза међу поменутим областима. Овај пројекат је познат под називом „Аутопут за ревитализацију села”.

9. маја 2021. бујају зелене баште прекривене чајем, протежући се дуж Синхе пута у Шизе граду, округа Ланси у Анхуи провинцији. Саобраћај неометано тече, а само путовање кроз баште оставља утисак вожње кроз осликану природу. Последњих година округ Ланси у Анхуи провинцији промовише изградњу ауто-пута под називом „Четири добра сеоска пута”. Овај пројекат подстиче развој специфичних индустрија као што су узгој чаја, те развој сеоског туризма уопште, побољшавајући тако услове руралног живота, а и путничког амбијента.

7. маја 2021. возило пролази деоницу брзог ауто-пута С4503 у Луокенг селу, Шахе подручја Џангонг дистрикта у Ђангси провинцији.

(Гуангминг фото: Ху Ђиангтао)

26. априла 2021. године, Хангруи брза цеста Г56 (Шесиан секција Хуангшана) у Анхуи провинцији фотографисана је из ваздуха.

(Гуангминг фото: Ши Јалеј)

25. априла 2021. усликано је возило на Ву Лишан мосту изнад Јан Сигоу кањона на деоници Ју Сјанг брзог ауто-пута који повезује Ћианђанг дистрикт са Пенгшуеи округом Чонгћинг општине.

На слици су приказани аутомобили на Џујонг брзом ауто-путу, на Баита Хаб петљи у Тајџоу граду Сјенђу округа у Џеђанг провинцији, 25. априла 2021. године.

(Гуангминг фото: Ванг Хуабин)

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.