Понедељак, 29.11.2021. ✝ Верски календар € Курсна листа

Generali Osiguranje Srbija генерални спонзор Дана пољопривреде

Десет година стратешког партнерства са Новосадским сајмом.– Понуда компаније на виртуелном штанду на платформи expoonline.rs
Драган Филиповић (Фотографије Generali Osiguranje Srbija)

Нови Сад – Generali Osiguranje Srbija је десету годину заредом стратешки партнер Новосадског сајма и генерални спонзор онлине „Дана пољопривреде”, које од 18. до 21. маја организује Новосадски сајам.

На виртуелном штанду Generali Osiguranje Srbija, који се налази на платформи expoonline.rs, посетиоци ће моћи да се упознају са производима осигурања пољопривреде, животиња, механизације и домаћинства, и с осталим производима којима могу финансијски да заштите себе, своју породицу и производњу.

Поводом свечаног отварања сајма, председник Извршног одбора Драган Филиповић изјавио је: „Generali Osiguranje Srbija десету годину заредом је стратешки партнер Новосадског сајма и генерални спонзор овогодишњих ’Дана пољопривреде’. Овим партнерством желимо да истакнемо значај пољопривредне производње на укупни раст привреде и улогу коју осигурање има у њеном развоју. Ми имамо разноврсну понуду услуга и производа који потврђују нашу спремност и способност да пољопривредним произвођачима пружимо пуну подршку у заштити производње, али и да им понудимо различита превентивна решења”, рекао је Филиповић и додао: „Прошла година показала је да смо захваљујући правовременој дигитализацији процеса и комуникације у могућности да клијентима понудимо квалитетну и брзу услугу, чак и у условима које је донела пандемија. Ми већ годинама користимо савремене технологије у раду, нашу апликацију за процену штете на усевима и плодовима, дрон и друге. Сајам је изузетно значајан за повезивање и размену искустава државних институција, произвођача, прехрамбене индустрије, осигуравајућих компанија и банака и због тога ми је драго што и ове године има пуно излагача.”

Отварање „Дана пољопривреде”

Generali Osiguranje Srbija веома добро разуме потребе пољопривредника и њихову тежњу да исход своје производње учине извеснијим и зато нуди различите видове осигуравајућих покрића, било да се ради о индивидуалним пољопривредним произвођачима, организаторима пољопривредне производње или великим компанијама.

Како би обезбедила брзу обраду и исплату одштетних захтева, компанија има апликацију за процену штета, која омогућава мапирање свих оштећених парцела. Захваљујући овој апликацији, подаци и слике се са лица места аутоматски чувају и шаљу на обраду, а потом и на исплату.

Generali Osiguranje Srbija сваке сезоне настоји да побољша услугу и буде први избор пољопривредника, увођењем иновација и побољшањем услуга. Приоритет компаније је да увек буде на располагању клијентима, да на терен изађе брзо, да добро и поштено процени штету и да је брзо исплати.

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.