Недеља, 17.10.2021. ✝ Верски календар € Курсна листа

Одбор директора НИС-а утврдио предлог одлуке о исплати дивиденди

(Фото НИС)

Одбор директора НИС а.д. Нови Сад одржао је 26. маја 2021. године писане седнице на којима је, између осталог, утврдио предлог Одлуке Скупштине акционара о расподели добити ранијих година, покрићу губитка НИС а.д. Нови Сад за 2020. годину, исплати дивиденде и утврђивању укупног износа нераспоређене добити Друштва.

Предлогом Одлуке је за исплату дивиденде акционарима предвиђено 1.001.190.856 динара.

Одбор директора је, такође, одобрио Годишњи извештај НИС а.д. Нови Сад за 2020. годину и утврдио предлог одлуке Скупштине акционара НИС-а о усвајању тог извештаја. Поред тога, на седници је размотрен и прихваћен Извештај независног ревизора „KPMG“ о извршеној ревизији Годишњег извештаја НИС а.д. Нови Сад за 2020. годину и утврђен предлог одлуке Скупштине акционара о усвајању наведеног Извештаја.

Истог дана, Одбор директора је донео и Одлуку којом се XIII редовна седница Скупштине акционара НИС а.д. Нови Сад сазива за 29. јун 2021. године у Пословном центру НИС-а у Београду.

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.