Среда, 28.07.2021. ✝ Верски календар € Курсна листа

Кисели купус с парадајзом и месом

Pixabay

Потребно је:

  • средња главица киселог купуса
  • 500 г свињског меса
  • 200 г сланине
  • 2 главице црног лука
  • 250 мл сока од парадајза
  • 1 кромпир
  • ким
  • со
  • бели бибер
  • суви зачин
  • ловор

Исећи сланину, црни лук на коцке па заједно пржити. Додати месо исечено на коцке. Додати ким, бели бибер, суви зачин, ловор, прелити парадајз-соком па још мало кувати. Уливати помало воде како би остало течно. У ватросталну посуду ређати листове купуса, па филовати овим надевом док се не потроши материјал. Онда настругати кромпир, прекрити с две лиске купуса па запећи у рерни.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

John Doe
Živeo kupus.
Ljetni solsticij
Obožavam kiseli kupus u junu mjesecu :-)

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.